Fiúk! Mit gondoltok a fiúsabb lányokról?
Én totál nem szeretek össze vissza pusziszkodni ólelkezni lányokkal minden egyes találkozásnál, én nem rakok ki mindenhova csücsörítős képeket és nem kuncogok minden hülyeségen. Mit gondoltok?
Inkább csak fekete ruhákat hordok tornacipöt ingeket és nem sminkelem magam utálom a magassarkút nem savargatom a hajam meg ilyenek. Metált hallgatok nem pedig Ariana Grandét?.
Mit gondoltok rólam? Kéne ezeket csinálnom mint a többi csaj vagy jó ez így is?
Azt hiszed, hogy attól lányos valaki, mint amit leírtál? Úgy max csak az éretlen kis kamaszok viselkednek!
Add önmagad és kész. Még gondolom tini vagy, személyiséged és stílusod sokat fog még változni!
Amiket leìrtál azoktòl nem vagy fiùs...
Te egy kislány vagy, ne akarj soha másnak látszani, mint ami vagy, mert nem szimpatikus m
Most azt várod, hogy essünk hasra, hogy te milyen egyedi vagy? Gondolom még elég fiatal vagy és önmagadat keresed. Bár ez az "én nem vagyok olyan, mint a többi és egyedi vagyok, én teljesen máshogy viselkedek" nézet nagyon gáz. Mert nem, te is egy átlagos viselkedésű tini vagy, aki azt hiszi magáról, hogy sokkal jobb, mint a többiek.
Komolyan azt hiszed, hogy attól lesz valaki lányos, amit az első bekezdésben írtál? Nagyon nem tudod te, hogy mi mit jelent még.
Hogy mi a jó neked, azt meg csak te tudod. Ne azért viselkedj valahogy, hogy kitűnj valahonnan. Viselkedj úgy, öltözködj úgy, ahogy jól érzed magad.
Lányként írok:
Én is ilyen voltam úgy 17 éves koromig.
Kissé homokóra beütés.
Mindég is taszítottak a meleg beütésű nők, egy nőben a nőt szeretném látni és a nőies jellem vonz, nem pedig egy fiút vagy épp az én vonásaimat szeretném viszont látni.
F
De amúgy jó hogy fiúkat kérdeztél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!