Milyen rövidnaci az ami még elfogadható egy lányon?
Semmilyen, az egy fiúknak való laza viselet. Nagyon ízléstelen számomra egy lányon hossztól függetlenül. Ráadásul nincs semmilyen praktikus oka, hogy egy lány ilyet hordjon! Ha meleg az idő, akkor ott vannak a lengébb anyagú szoknyák; azokból is vannak térd fölött érők, vagy hosszabbak. A szoknya nyáron szellős, kényelmes viselet, ráadásul csinos, nőies is, ami egy rövidnadrágról már nem mondható el...
26/f
Sosem hordok szoknyát, minit főleg nem, a rövidgatya viszont teljesen kényelmes. Még jó, hogy nem érdekel, ki mit szól hozzá, igaz, emberek közé bőven térd alatti nadrágban megyek.
Ami másokat illeti, nos, a feneket takarja azért, ennyi. Bár egy szexi lány felőlem pucéran is szaladgálhat, nekem semmi bajom azzal sem (OK, egy nem szexi is, legyek már igazságos). Én nem fogok.
Múltkor strandon láttam egy kislányt, a fél feneke (gyönyörű kerek meg apró, nem vagyok pedofil, de csinos kislány volt) kinn volt a nadrágból, az valahogy nem tűnt ízlésesnek nekem, de lehet, hogy velem van gond. Az inkább a felkínálkozó s határozottan idősebb csajoknak való, túl szuggesztív viselet.
egy 26 éves fiú nagyon tudja, hogy milyen kényelmes egy szoknya...
én feneket takarónál rövidebbet nem veszek fel, de másoknál az se zavar ha meztelenek.
3as: látszik, hogy sose volt még rajtad szoknya. Tudod, nem mindig van kedve az ember lányának arra figyelni, hogy kilóg-e épp a bugyija ha leül, fellép a villamosra, vagy a nyakába fújja a szél a mozgólépcsôn... A rövidgatyában sokkal kényelmesebben lehet mozogni és igenis csinos viselet.
Én egyébként comközépig érônél rövidebbet nem vennék fel saját ízlésem szerint, de nem zavar, ha máson rövidebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!