Egy ilyen szoknya felvehető még utcára, vagy már közönséges szerintetek?
2020. ápr. 11. 13:46
1/11 Mrs.Styleseszter válasza:
Ha az illető, aki viseli jól érzi magát benne, akkor hordja nyugodtan!
2/11 anonim válasza:
Átmeneti időjárásban leggingsel simán jó. Én anélkül nem hordanám, mert kényelmetlenül érezném magam, de ha valaki felvenné így az utcára, én nem szólnám meg, nem ribizlis viselet.
3/11 subrette válasza:
Combközépig ér. Még pont jó.
Azt szokták mondani, hogy a szoknya túl rövid, ha rövidebb, mint a magad mellett lelógatott kezed.
4/11 anonim válasza:
Teljesen jó utcára, annak aki jól érzi magát benne.
5/11 anonim válasza:
Ha ez közönséges lenne akkor a pitcsa gatyára milyen jelzőt mondanál..?
Ez egy csinos szolid nőies darab, simán hordható bárhol.
F
6/11 anonim válasza:
Leggings-sel ez aztan nagyon esztetikus lenne!
Felveheto.
8/11 anonim válasza:
Mikor megnyitottam a kérdést, azt hittem valami kvás szett lesz, de nem, ez teljesen jó. Bár én kicsit rövidnek találom a szoknyát, nem biztos hogy bevállalnám, leülésnél necces lenne, hogy nem mutat e többet, mint kellene.
9/11 anonim válasza:
8.
Gondolom a nyári pitcsagatyán nem aggódsz, hogy mennyivel mutat többet meg hogy khúrvás e.....
10/11 anonim válasza:
9-es nem hordok pitsagatyát de köszi az észrevételt. 8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!