Mit gondoltok rólam (lent több infó)?
párducmintás cuccokban járok,a cipőm is olyan,a táskám LV,hegyes műkörmöm van,festem magam,nagy fülbevalóm van,strasszos nyakláncaim vannak(arany),és szreretem a miniszoknyákat
15/L
te nekem túl normális vagy ahhz a stílushoz amit leírtál :P
sok jót neked!
14/L
Azért emberek, mennyi gazdag ember jön GYK-ra xD
Táncot tanító, 16 éves KISlány, megnézném hogy melyik egyesület vállalja fel a felelősséget, hogy egy KISKORÚ, TANKÖTELES lánnyal tartassanak edzést. Illetve azt sem, hogy ki az a szülő, esetleg felnőtt ember, aki egy kislányhoz járatja a gyerekét, vagy maga jár oda, tudva, a gyerek esetében, hogy bármi baj történik egy kiskorú van vele, aki nem is biztos, hogy tudja mit kell tenni ilyen esetben.
Az interneten mindenki azt mondja, amit akar, de nekem a táncoktatás kicsit erős.
A kérdezőnek: ez még sokat változik majd. Soha nem voltam LV-fan, nekem nem jönnek be azok a táskák, de ízlések és pofonok.
Az összhatás számomra mű, de ahogy leírtad, sokmindenre lehet gondolni, egy műköröm lehet igényes, esztétikus is - nekem is van - illetve lehet k*vás is. A smink is lehet kellemes, természetes hatású, ami szépít, és lehet eltúlzott, amikor a sminklemosás után az ismerőseid elmennének melletted a utcán.
A párducminta is sok, a mű hatását kelti, számomra.
Én is miniszoknyás vagyok, én is magassarkúban járok, szinte mindenhová, mert viszonylag alacsony vagyok, és ezt szeretem eltitkolni.
Egészen addig amíg jól érzed magadat a bőrödben, nem lesz gond. LÉgy magabiztos és mosolyogj, ha olyan marad a természeted élőben is mint itt, akkor kár félned.
Viszont az a havi 4-5 buli nem kevés egy 15 évesnek, szerintem.
21/L
a leírtak alapján cigányak képzellek, de interneten keresztül nem tudok semmit mondani. de nekem cigányos így.
dehát ah te így jól érzed magad semmi kifogásom ellene:)
légyboldog:)
:) tényleg táncot tanitok . De,hogy egy kicsit tájékozódj
Nagykorúnak kell aláírni a szerződést és minden órán ott kell lennie :) Szóval ha baj történne vagy rongálódna a berendezés őt vennék elő nem engem..én csk tanitok.
Különben meg ..nagyon szeretem,hogy eggyesek jobban tudják,hogy mitcsinálok mint én magam :DD Ha nem tudsz semmit ink. ne írj. -.-
tipikus :/
majd felnősz és rájössz hogy nem az tesz nagy nőve ha Luis Vuittonos táskád van meg úgy nézel ki mint Jane a Tarzanból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!