Mit gondoltok rólam a képeim alapján?
Külsőre és belsőre jellemző tulajdonságokat is írhattok, ami eszetekbe jut a képem alapján.
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
belső: szerény, kedves
külső: ronda (bocsi, de őszinte vagyok)
hány éves vagy te?
Ne haragudj de ez a félrecsatozott frufru vagy mi, hát ez elég előnytelen neked!!! Azt hittem az utolsó képen nem is te vagy, annyira sokat jelent az arcodnak az előbb említett frufru-dolog!
Szerintem ne csatozd el, hihetetlenül elrontja az amúgy kedvesnek tűnő arcodat!:)
Külső: Te igenis szép vagy, csak a képek rosszak. Fotózok, úgyhogy meg tudom ítélni.
Belső: fiatal, gyerekes, ártatlan.
belső: kedves, egyszerű lány, mivel nem sminkeled magad.
külső: nagyon kislányos a képek alapján... szerintem nem ártana ha mindig úgy hordanád a hajad mint az utolsó képen, meg egy kis egyszerű smink is jót tenne...
egyébként hány éves vagy????
19/L
miért van minden kép ronggyá szerkesztve?
nem köcsögségből mondom, de nem tennél fel egy képet magadról szemből, természetes fényben úgy, hogy nem szerkeszted meg?
csak kíváncsi vagyok, mert az alapanyag nem szar és a hajad tényleg jobb frufruval.
akkor én őszinte leszek!
szerintem olyan kis aranyos vagy. semmi extra, de ezt nem negatív értelemben mondom, hanem hogy tök jó hogy nem melltartóban vagy anélkül vagy és nem csücsörítesz :) kedves lehetsz és szeretnek az emberek mert szimpatikus vagy nekik. jó hogy természetes vagy és nincs rajtad egy kiló vakolat mert manapság már ez a különleges. kissé félénk vagy és zárkózott a képek alapján. okos és szorgalmas vagy. olyan kis kiegyensúlyozott vagy nekem és szereted a kreatív dolgokat pl:üvegfestés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!