Mit gondoltok rólam (lent több infó)?
párducmintás cuccokban járok,a cipőm is olyan,a táskám LV,hegyes műkörmöm van,festem magam,nagy fülbevalóm van,strasszos nyakláncaim vannak(arany),és szreretem a miniszoknyákat
15/L
beképzelt plázacica, aki minden hétvégén bulizni jár és végigment rajta a fél város.
és most ne sértődj meg, nem mondtam, hogy ilyen vagy, de ez jön le abból, amit leírtál, és amilyen stílusban a többieknek válaszolsz. te kérdezted, mit gondolunk!
Nekem amit eddig leírtál, az ugrik be, h valakinek sikerült alulmúlnia Paris Hiltont... Ő legalább érdekes cuccokat aggat magára, bár ízlése nem sok van, igaz...
Na jó, viccet félre: Tömeg. Igazi vagy sem a LV, tömegcucc. Igazából sose értettem, mi benne a nagy szám, rengeteg sokkal szebb márkás táska van, persze lehet, hogy az nem üvölti kilométerekről, hogy hééé, ez drága cucc, rá van írva 800 helyen... Az állatminta meg mindenhogy ciki a szememben. A strassz és az arany (bár ki a fene csinál ilyet...?) együtt tényleg romás. És az jut eszembe az ilyen lányokról, hogy ha megmondod nekik, h apuci pénzén élősködőknek tűnnek, akkor jönnek azzal, hogy de mi megtehetjük, csak irigy vagy, és sosem tanulják meg, milyen megdolgozni valamiért, vagy saját erőből elérni. Persze lehet te vagy a kivétel, nem ismerlek, szal az is lehet. És mielőtt mondanád, nem vagyok irigy, én jobban érzem magam a saját cuccaimmal, és össze se kevernek másokkal. Pénzem meg van elég, csak nem ilyesmire költöm. XD
15:26-os nem sértődtem meg rád
nem mondtam rátok hogy kutyák
a nálunk szegényebb embereket is tiszteletbe tartom
nem is szeretem az olyan embereket akik lenézik a másikat azért mert az szegényebb
am egy hónapba ha 4-5-ször elmegyek bulizni
inkább a barátnőimmel vagyunk
egy csepp roma vér sincs bennem
meg nem divatból csinálom tényleg
a barátnőim és én összeszoktunk öltözni úgyhogy ha megyünk valahová mindig úgyanúgy vagyunk felöltözve
véleményt kértem megkaptam
és nem sértödtem be
Én is kb. úgy öltözködöm, mint te, csak az állatmintát kezdtem kivonni a ruháim közül.
Én sem divatból csinálom, nálunk az osztályban pl. én voltam az egyedüli, a többiek nagyrészt emok voltak, úgyhogy soha nem éreztem magam tucatnak. :)
Ribi sem vagyok, 19 éves létemre alig volt közöm fiúhoz. :)
Puszi, légy jó!
Jajj és örülök, hogy te meg tudtad venni A táskát...nekem még nem sikerült sajnos. :( :D
oké nekem se volt sok dolgom fiukkal 1 volt eddig
majd veszek neked egyetXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!