Mit gondoltok rólam (lent több infó)?
párducmintás cuccokban járok,a cipőm is olyan,a táskám LV,hegyes műkörmöm van,festem magam,nagy fülbevalóm van,strasszos nyakláncaim vannak(arany),és szreretem a miniszoknyákat
15/L
Első LVs :))
Én is vagyok facebookon is, ott remélem megtalálsz. :)
Az alapértelmezett képemen színes (főleg kék) blúzban vagyok, fekete latex cicanaciban, szőke hajam van, hullámosított és oldalról vagyok fényképezve, fogasmosoly. :D
Nagyon köszi kedves utolsó, de nyugi, nem szeretnék egy idegen lánytól csak úgy egy méregdrága táskát, ha olyan lennék, összejönnék a város leggazdagabb fiújával, aki nyomul rám. :p
Kíváncsi voltam a lányra (még most is az vagyok :D), ennyi. :)
És amúgy van nekem is egy full gazdag barátnőm, na ők aztán téényleg kimondhatatlanul tele vannak pénzzel, de csak egyszer fogadtam el tőle ajándékot és az is egy hajvasaló volt. :)
Amúgy a lány mindenből a legdrágábbat veszi meg, olyan napszemüvege van, ami (nem tudom már pontosan) kb. 100ezeren is túl van.
Mindene ebbe a kategóriába tartozik.
Szóval tévedtél! :)
öltözz kicsit kevésbé "így".,.15évesen ez még sok..
WOW!!! jó sok a máni.. :O xd
mennyi a zsebpénzed havi 100.000? vagy több? xd
a kommentjeidből nekem szimpinek tűnsz
sztem jól éreznéd magad kevésbé kihivó cuccokban is ( ;
Mit kellett volna írnom, ha ez az igazság? :)
A város leggazdagabb fiúja 23 éves, én 19 vagyok. :)
Miért is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!