Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedni szeretnék és...

Modellkedni szeretnék és nagyon sokan azt mondták hogy alkalmas vagyok rá mert vékony, magas és állítólag karakteres arcom van. Viszont elég mitesszeres és pattanásos az arcom. Attól hogy pattanásos vagyok lehetek modell? 13/L

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 18:01
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Kifutó modellnek tényleg kicsit husi vagy meg alacsony,de a te korodban még nőni fogsz és a tested is változni fog.Talán még várnod kéne pár évet.Fotó modellnek lehet hogy jó lennél,hiszen szép arcod van,és hajad.;-) Próbálkozz olyan ügynökségnél ahova fotó modellek kellenek.:-)
2015. jan. 20. 20:53
 22/26 anonim ***** válasza:
szia én 14éves lány vagyok:) nekem is küldhetsz, szurkolok amúgy :)
2015. jan. 20. 21:12
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2015. jan. 20. 21:27
 24/26 anonim válasza:

szia:) nekem is küldhetsz képet.15/L

és engem is érdekel a modellkedés

2015. jan. 25. 00:37
 25/26 imclp válasza:
felejtsd el! szép vagy de az arcod messze áll a karakterestol! alacsony vagy, nagyok a méreteid. nem akarok senkit megsérteni de nem lehet mindenkiből modell, és amúgy is a modellek 99%-át utcán a modellügynökök fedezik fel
2015. márc. 2. 14:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Helyeske vagy, de aki 13-14 évesen ilyen alacsony, az soha nem lesz 178 cm magas. Még 170 sem. Alkatilag teljesen alkalmatlan vagy manökennek. Oda nagyon hosszú és nagyon vékony sáskalábú, alkatú lányok kellenek, akik 13-15 évesen 175 cm körül vannak. Utána még pár centit nőnek a lányok de már csak tényleg 2-4 centit. Az első igazi növés az 13-15-re befejeződik. Sajnos.
2015. ápr. 4. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!