A modellkedéshez elengedhetetlen a szép, karakteres arc? Illetve mi az a magasság ami már megfelel?
Figyelt kérdés
170 cm magas vagyok, 50 kiló, szóval elég vékony. kicsi a mellem, a fenekem sem túl nagy. alkatilag szerintem simán lehetnék modell, viszont az arcom egyáltalán nem "modelles". nincs szép pofim sajnos. kifutón is számít a szép arc? vagy ne is gondolkodjak ilyeneken. inkább csak hobbi szinten érdekelne a dolog, meg egyébként is kíváncsi vagyok milyen a modell világ.2014. jún. 13. 20:25
1/7 nati6 válasza:
Szerintem attól még hogy szerinted nem vagy szép lehet hogy mások szerint igen.De ha tényleg nem vagy olyan szép bárkit át lehet változtatni.Amúgy az elmondásod szerint szerintem simán lehetnél modell.
2/7 anonim válasza:
Azt hiszem legalsó testmagassághatár 175 cm, azalatt csak fotómodell lehetsz :)
3/7 A kérdező kommentje:
nyilván nem fogja senki a képembe mondani, hogy hé te figyi már, nem vagy szép:D de köszi a hozzászólásokat, lehet egyszer még szerencsét próbálok:)
2014. jún. 13. 20:55
4/7 anonim válasza:
jaa amúgy a modellek arcában nem a szépséget hanem elsősorban a karakterességet veszik figyelembe :) előző válaszoló voltam
5/7 anonim válasza:
Kétféle modell van, aki olyan semmilyen szépség, és akinek fura de szép arca van.
6/7 anonim válasza:
Alkatod sem megfelelő, mert alacsony vagy. NINCS olyan hogy fotómodell csak kamu ügynökségeknél!! A modellkedést pedig hobbi szinten nem lehet mert ha itt hagysz mindent 2 hónapra és magántanuló leszel akkor az már elég nagy áldozat egy hobbihoz képest és ezt csak szívvel-lélekkel érdemes elkezdeni.
7/7 anonim válasza:
a kiló nem számít, csak a centik! ha hobbi szinten akarod csinálni, akkor inkább el se kezd. tök fölösleges mert semmi pénzt nem fogsz keresni. menj el egy ügynökséghez és majd ők elmondják hogy van-e esélyed vagy nem. ha elutasítanak menj el egy másik ügynökséghez, ha ők is elutasítanak....akkor nem neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!