Szerintetek lehetek modell?
168 cm vagyok 12 éves. 50 kg de nehéz csontozatú, orvosok szerint 43 lennék, na nem lenne nehéz a csontozatom. Valószínűleg ( sőt biztos! ) nőni fogok még, hisz tavaly év végén voltam 51 cm :)
Gyorsan fogyok, nehezen hízok.
hajszín : vöröses barna ( gesztenyebarna körül )
arc : karakteres, kicsit nagy orr, de nem vészes
bőrtípus : T vonalban zsíros, 4-6 pattanásom van.
hajtípus: normál, ha egy hétig nem mosok hajat, zsírosodni kezd.
hajhosszúság: köldökömig ér kb.
nyelvtudás: angol, német is félig. illetve magyar :D
tanulás: jeles tanuló vagyok.
Építőjellegű kritikákat szívesen elfogadok, akik szórakozásból írnak, hülyeséget, stb azokra nem reagálok :)
Ebből senki sem tudja megmondani..egyébként én sem nőttem semmit 12 éves korom óta.
"50 kg de nehéz csontozatú, orvosok szerint 43 lennék, na nem lenne nehéz a csontozatom. " Ezen azért jót röhögtem:DDDD
Ha nősz még 5 centit, és vékony, nyúlánk testalkatú vagy, különleges, de szabályos arccal, tudsz magassarkúban járni, fotogén vagy, jól bírod a fizikai terhelést (egy fotózás 8-10 óráig tarthat, és nem mindig a legkényelmesebb helyzetekben kell lenni...), a szüleid engedik, hogy utazgass, akkor szóba jöhetsz, de az ügynökségek közül kevés a megbízható, és ritkán lesz vki annyira felkapott, hogy megérje számára a modellkedés.
Amúgy 1-2 évet még célszerű várni, mert 12 évesen még elég kislányosnak néz ki majdnem mindenki, a kifutón/magazinokban pedig nem ez az elvárás.
Nem vagyok modellügynök, szóval nem mondok semmit tutira, de küldj képet, mert az arc a leglényegesebb! (ezek az adatok kb. fél milliárd lányra jellemzőek)
Ha biztosra akarsz menni, küldj email-t az ügynökségnek, csatolva a képeiddel, elérhetőségeiddel. Soknak már olyan oldala van, ahol csak simán kitöltöd a jelentkezési lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!