Milyen alak kell ahhoz, hogy valaki fitnessmodell lehessen? (lányként) Nem a kifutósokra gondolok, hanem pl magazinokban, stb. Illetve az ott ugye nem számít annyira az, hogy karakteres arca legyen valakinek?
#magazin #izom #edzés #konditerem #sport #testépítés #modell #edzőterem #modellkedés #fitness modell
2014. dec. 13. 13:43
1/8 anonim válasza:
Igen, ennel sokkal izmosabb. Az arc nem igazan szamit.
2/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Az általad linkeltnek nincs is izma. Nagyon gebe. Csak azért látszik némi tónus (kb. annyi izom, mint ami mindenkin is van), mert totál aszott, semmi zsír nincs rajta.
5/8 A kérdező kommentje:
#2: Direkt írtam, hogy nem az érdekel, aki ilyen versenyekre megy. Amit később linkeltél, az már inkább.
#4: Hát én azért látok rajta izmot... én is vékony vagyok/voltam, és rajtam nem volt annyi alapból, mint ezen a lányon...
2014. dec. 13. 15:25
6/8 anonim válasza:
A magazinokban általában versenyzők vannak. A fitnesszmodellek sportolók, mégha a nevük mást is jelez. A többi "sima" modell. Egyébként nem árt, ha szép az arcuk, mert szubjektív sport erősen (ha nem ez a legszubjektívebb az összes közül), és mind a munkában, mind a versenyeken sokat számít az összhang. Csak a masszív testépítésben számít kizárólag a test (mert addigra elkokszolták az arcukat).
7/8 anonim válasza:
Hacsak nem bűnronda valaki, meg lehet azért oldani sminkkel meg photoshoppal hogy magazinba lehessen tenni. Pl Rubint Réka sem egy szépség.
8/8 anonim válasza:
Yovanna Ventura egy nagyon jó fitness-modell :) ott egyáltalán nem fontos hogy néz ki az arcod :) én modellkedem a legjobb barátnőm meg fitness-modell és ő mondta hogy nem számít hogy nézel ki nyaktól felfelé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!