Egy modell formás legyen vagy inkább vékony? Szép, karakteres, vagy csúnya arcú?
Nem értem. Ugye az alap, hogy egy modell magas legyen. Vannak ezek a nagyon vékony, magas, fiús alkatú (tehát elől deszka hátul léc) kifutómodellek, akiknek ha jól tudom, az előnyös, ha unalmas arcuk van, mert ugye a ruha a lényeg, nem a modell. Akkor olyat is hallottam, hogy egy modell arca legyen karakteres, ez gondolom akkor a fotómodellekre vonatkozik, hogy az ember ugye felkapja a fejét, ha mondjuk látja egy plakáton, mert a különleges arc odavonzza a tekinteteket. És vannak olyan modellek is, akik szép, de nem karakteres arcúak, ők viszont formásak, szép mellük, fenekük van, és karcsúak, fotókon látni őket, nem kifutókon. Akkor most melyik? A lapos, fiús alkat, vagy a nőies? Nem értem.
Félreértés ne essék, nem azért kérdezem, mert modell szeretnék lenni, szimplán csak érdekel.
A fotókra mindig rálehet segíteni.
Legendás 90-60-90 méretek kellenek.
Általában a fiús alkatú, karakteres arcú modellek a keresettek. Az, hogy szépek vagy csúnyák, elég relatív. A legtöbb fotókon látott "nőies" modell is deszka valójában.
[link] Itt egyáltalán nem előny a nagy mell, vagy a kerek fenék. Max. fehérnemű, fürdőruha fotózásoknál. Arra meg ott a photoshop.
Ez attol fugg
Kifutora a testalkat jobban szamit mint az arc,azon belul pedig a vekony magas lanyok kellenek nekik
Fotomodelleknel ugyanolyan fontos az arc is,mint a testalkat..ott lehet "izmosabb" is a lany,nem csak vekony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!