Modellkedni szeretnék és nagyon sokan azt mondták hogy alkalmas vagyok rá mert vékony, magas és állítólag karakteres arcom van. Viszont elég mitesszeres és pattanásos az arcom. Attól hogy pattanásos vagyok lehetek modell? 13/L
Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 18:01
11/26 anonim válasza:
Hát még kell min. 10 cm-t nőnöd, derékból meg -8 cm-t, nagyon minmum 5-t lefaragni, csípő jó, a melled meg nem nagyon érdekli az ügynökségeket, csak ne legyen túl nagy, szóval az is jó. Ezeket nem azért írtam le, hogy kiábrándítsalak, de ha elmész egy ügynökséghez, és netán tetszel nekik, akkor azt mondják, hogy jöjj vissza ha ezek a 'problémák' megszűntek.
12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) igen a derekam egy kicsit nagy de azt megoldom :)
2015. jan. 19. 19:32
13/26 A kérdező kommentje:
Az icon management ügynökséghez nehéz bejutni? Mármint nagyok az elvárásaik?
2015. jan. 19. 19:54
14/26 anonim válasza:
Szia! Ha gondolod nekem is küldhetsz képet
16/26 anonim válasza:
Szép lány vagy,és a hajad is szép hosszú..;-) De Az alakodat a képen nem nagyon látni.Hogy alkalmas e lennél modellnek szerintem el kellene menned egy ügynökséghez ott majd eldöntenék.
17/26 A kérdező kommentje:
[link] <--- nem tudom mennyire lehet látni ezen az alakomat :) az előzőnek pedig köszönöm :)
2015. jan. 20. 18:42
18/26 anonim válasza:
Ilyen alakkal nem lehetsz kifutómodell
és alacsony vagy és dagadt(csak a modellszakmához)
A hétköznaoi életbe szép vagy!
19/26 A kérdező kommentje:
Köszi! :'D
2015. jan. 20. 18:59
20/26 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok véleményt ha lehet fejtsétek ki miért nagyon fontos lenne!! :)
2015. jan. 20. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!