Szerintetek karakteres az arcom? Kép lent
Figyelt kérdés
amit az arcomrol tudni kell : hosszú nykam van , kicsit nagyon a szempillám, a szemöldökömmel meg vagyok elégedve :D, táskás a szemeim :( :), eláll egy kicsit a fülem orrom arányos.. [link] #modellkedés #karakteres arc stb.
2014. jún. 30. 22:11
1/9 anonim válasza:
Nem karakteres szerintem, de a hajad az szörnyű
5/9 anonim válasza:
Karakteresnek nem mondanám, de ennyi idősen szerintem ezt még nem is lehet tudni..a hajad tényleg szörnyű.
6/9 anonim válasza:
Várj pár évet és meg fog változni az arcod:)
7/9 anonim válasza:
most még igazán lényegtelen,mivel a fiúk sokkal később kezdik a modellkedést mint a lányok. 16 fölött. te még bőven ráérsz
9/9 anonim válasza:
Inkább tanuld meg a magyar nyelv helyes használatát.
Mit jelent az hogy kicsit nagyon a szempillám?
Meg hogy táskás szemeim... Utóbbi helyes is lehet, de ilyen kontextusban nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!