Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hanyagolják el a lányok/...

Miért hanyagolják el a lányok/nők magukat ennyire? Végigmegyek Budapesten és azt veszem észre, hogy nagyon nagy részükön súlyfelesleg van.

Figyelt kérdés
Borzalmas, hogy nem látják magukon, hogy vastag a comb, hurkák mindenütt, olyan esztétikailag igénytelen. És alig van már vékony, karcsú lány. 😕
2019. máj. 25. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
#56, ezt honnan sikerült leszűrni? Mert feltettem egy kérdést, hogy miért nem figyelnek oda magukra a kövér emberek? De egy ostoba idióta vagy.
2019. máj. 25. 16:13
 62/68 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként neked már az is csúnya, akin mondjuk 5-6 kiló többlet van? (Tehát nem deszka vékony a hasa, vagy van egy kis háj a combján, nem 34-es gatyát hord, hanem 38-ast?) tényleg érdekel. Azzal egyet értek, hogy nem egészséges a túlsúly, de pár kiló plusz jobb, mint 40kilósnak lenni. Persze akin már plusz 10-20-30 meg még több van, annak le kellene adnia. :)
2019. máj. 25. 16:19
 63/68 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként sajnos a pasik közt is mennyi undorító van, náluk leginkább a sörhas a jellemző, meg sokaknál a büdös láb, csúnya körmök, szőr mindenhol, nem mossa a fogát stb.. de persze nem mindegyik, csak sok ilyen is van, mint nőben is igénytelen. :(
2019. máj. 25. 16:24
 64/68 anonim ***** válasza:
100%

63, A 38-as mérethez nem kell 5-6kg felesleg se.

50kg-san is 38-as méretem volt, kiállt a csípőcsontom. Sose voltam, sose leszek 34-es. (170cm)

Ezen is múlik.

2019. máj. 25. 16:37
 65/68 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor jöttem rá, hogy azért vagyok kövér, mert nem akarom, hogy a pasik nézzenek, mikor kiderült, hogy a főnökömnek a kövér nők jönnek be. Na, akkor elkezdtem fogyni, hogy ne tetsszem neki. De nehéz így, mert a többségnek tényleg a soványak, a nagyon-nagyon soványak tetszenek. (Én valóban kövér voltam, boltban nem volt rám ruha.)

Mellesleg akkor is hallottam, hogy összebeszélnek a hátam mögött a sovány emberek, mikor köretnek salátát kértem. Ha mekit eszek, kiröhögnek, hogy nem csoda, hogy disznó vagyok, ha salátát, kiröhögnek, hogy azt hiszi a disznó, egy salátától lefogy?

Mellesleg most meg úgy nézek ki, mint egy szerencsétlen a lógó bőrrel, tehát akik utálják a kövéreket, akkor is fogják őket utálni, ha már nem kövérek.

2019. máj. 25. 16:58
 66/68 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy arányaimban véve nem vsgyok kövér, de elismerem, hogy imádok enni és utálok mozogni. Ennek az eredménye, hogy kb semmi izmom nincs. Alkatom átlagos

Sorry, not sorry

2019. máj. 26. 11:04
 67/68 anonim ***** válasza:
ah, inkább megyek besültkrumplizok az elhízott törpe alkatommal... *gurul*
2019. máj. 27. 17:20
 68/68 anonim ***** válasza:
0%
Mert gyorsétterem legyen az a lényeg. Felnőtt már egy kíjefszís mekdonáldszos generáció, őket látod.
2019. máj. 28. 15:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!