Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hanyagolják el a lányok/...

Miért hanyagolják el a lányok/nők magukat ennyire? Végigmegyek Budapesten és azt veszem észre, hogy nagyon nagy részükön súlyfelesleg van.

Figyelt kérdés
Borzalmas, hogy nem látják magukon, hogy vastag a comb, hurkák mindenütt, olyan esztétikailag igénytelen. És alig van már vékony, karcsú lány. 😕
2019. máj. 25. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
30%

Felesleges provokáló, troll kérdés.

Én 120kg vgyok,ezt is komoly edzéssel ,étrendel sikerül egyáltalán tartanom, mert olyan betegségeim vannak. Utoljára 14. szülinapomon jártam mekibe,15éve! Tehát ez se jött be.:D

A párom pedig, nem csak hogy jól néz ki, hanem kosárlabdázó sportember. Ezt add ösze.;)

És az előző pasijaim is mind igényes, sportolni szerető, mások által is jó pasinak mondott férfiak voltak. Sose volt gondom az alkatom miatt.

Duzzoghatsz, verheted magad, innen látszik nem vagy igazi FÉRFI! Egy férfinek nő kell, nem csont. Azzal játszanak a kutyák.

2019. máj. 25. 11:50
 12/68 anonim ***** válasza:
79%
hozom a popcornt
2019. máj. 25. 11:51
 13/68 anonim ***** válasza:
85%

Talán mert a férfiak többsége semmi olyat nem tud nyújtani, ami miatt egy kicsit is érdemes lenne törni magukat miattuk...

Különben is: ha egy férfi csak azért érdeklődne irántam, hogy hány kg vagyok, akkor a sarki henteshez irányítanám, nekem ugyan nem kellene!

Az igényesség amúgy sem csak a súlyt jelenti. Ápoltság, öltözködés, frizura, smink - hogy a szellemi igényességről már ne is szóljunk: némi tájékozottság + két értelmes mondatot el tudjon mondani.

(Nekem olyan +5-7 kg-m van most. Szerintem nem nézek ki rosszul, és messzemenően nem érdekel mások véleménye.)

2019. máj. 25. 11:52
 14/68 anonim ***** válasza:
30%
Köszönöm, hogy az #1-es válaszomban leírt dolgokat jó páran alá is támasztottátok a válaszaitokkal. Nem érzitek ironikusnak, hogy egy egyszerű kérdésre mennyire támadóan reagáltok, miközben arról próbáltok írni, hogy a túlsúly rendben van és el kell fogadni?
2019. máj. 25. 11:52
 15/68 A kérdező kommentje:

Nem csont kell, de nem is egy víziló. Értelemszerűen ha beteg vagy, az más. De ez kb az elhízott emberek 1-2%-a. A maradék 98-99 vagy azt mondja, hogy genetika, vagy pedig nem is látja magán, hogy rá sem megy a női testre szabott ruha.

Semmi provokáció nincs ebben a kérdésben, világszinten megfigyelhető, hogy egyre kevesebbet adnak magukra az emberek és visszataszító az, ha az emberen felesleg van. Pont.

2019. máj. 25. 11:53
 16/68 A kérdező kommentje:
Jah, amúgy erre számítottam. Ahelyett hogy beismernék az emberek, hogy a pocsék életmódjuk miatt kövérek és van rajtuk felesleg, nevetséges közhelyekkel jönnek, hogy "ma már ez rendben van", meg hogy a vékony lányok egyébként nem is szépek. Vicc.
2019. máj. 25. 11:55
 17/68 anonim ***** válasza:
72%

Neked visszataszító, másnak nem! Másnak más az ízlése.

Vannak kultúrák, ahol 80-100 kg alatt nincs is nő. És nem, nem az elmaradott afrikában.

Fogadd el, hogy másnak más tetszik.

Neki meg az undorító, ami neked tetszik.

Pont.

2019. máj. 25. 11:57
 18/68 anonim válasza:
44%
az is igenytelen aki a testet elhanyagolja es az is, aki a ruhazkodasat. lehet vekony lany is igenytelen, igen. sot, az is lehet, h csak amiatt vekony a lany, mert ilyen a genetikaja, es semmit se tett azert, hogy valaha is formasabb legyen, csak igy szuletett. ellenben ez senkit sem ment fel. en is voltam ferfikent pocakos es logott a mellem, es mikor mar elkezdett zavarni elkezdtem edzeni. eloszor csak otthon. igy is szepen mentek le a kilok es bar nem lettem egy adonisz, megis igenyesebben neztem ki ugy, h a mellem nem karcolta a polom. azota is figyelek a kinezetemre, de sose lett 40es karom. ez csak egyszeru igenyesseg a sajat tested irant. ha nem vagy zsiros es kicsit edzett vagy, akkor azt fogod eszrevenni, h a kozerzeted is jobb lesz. es nem, a hurkas test mar nem az a kategoria amin van mit fogni, senki sem akar a hurkak kozt matatni a kezevel es a plottyedt seggeket tapizni. sokkal jobb egy vekonyabb, de formas segg. itt a formason van a hangsuly. mert egy csomo lanynak egyaltalan nem az, max a naci ami kicsit a helyen tartja a fenekuk.
2019. máj. 25. 12:00
 19/68 anonim ***** válasza:
94%
14: az elhízás, túlsúly nem egészséges, de egy ember sokkal több a súlyánál, kinézeténél, nem egy darab hús, hanem érző emberi lény. Egyébként kis husi normál alkatúakon is lehet. Nem kell tökéletesnek lenni. És a belső értékek is nagyon fontosak, azokkal is foglalkozni kéne. És mielőtt megkapnám, hogy biztosan kövér vagyok, 175 cm, 60 kg.
2019. máj. 25. 12:00
 20/68 anonim ***** válasza:
91%

Miér kellene, hogy az legyen életem fő célja, hgy a magad fajtáknak esztétiksi élményt okozzak?

Kösz, nem.

Látom magamon a hurkákat, érzem, hogy vastag a combom, tudod, összedörzsölődik járás közben, és ez nyáron egyáltalán nem kellemes. De ha lefogynék, egyáltalán nem azért tenném, hogy akárkinek tetsszek, sokkal inkább, hogy ne vakuljak meg 70 éves koromra a cukorbetegségtől,vagy ne vágják le a lábamat érszűkület miatt, ne kapjak agyvérzést, kisebb esélllyel legyek rákos, meg hasonlók.

2019. máj. 25. 12:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!