Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hanyagolják el a lányok/...

Miért hanyagolják el a lányok/nők magukat ennyire? Végigmegyek Budapesten és azt veszem észre, hogy nagyon nagy részükön súlyfelesleg van.

Figyelt kérdés
Borzalmas, hogy nem látják magukon, hogy vastag a comb, hurkák mindenütt, olyan esztétikailag igénytelen. És alig van már vékony, karcsú lány. 😕
2019. máj. 25. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
80%

Hát, kérdező!

Lehet, hogy számodra egyesek esztétikailag igénytelenek, de te meg milyen alapon ítélkezel mások felett?!

A kérdésed kiírásából egyértelműen látszik a lelki szegénységed, felszínességed, belső igénytelenséged és lehetsz te akármilyen tökéletes testű adonisz, nekem sem kellenél!

Sok oka lehet annak, ha valaki az evésbe menekül vagy nincs ideje, kedve sportolni, de attól még nem válik igénytelenné, csak ha büdös, nem fürdik, koszos, szakadt, akkor esetleg, de a gömbölyűség még nem az csak azért, mert neked nem tetszik.

Lehetnél elfogadóbb, toleránsabb és nem kellene elítélned másokat csak azért, mert NEKED nem felelnek meg, de hogy még kérdésbe is kiírod, hát borzalmas, hogy nem látod magadon, hogy ez a viselkedés mennyire gáz. És alig van már normális, kedves, megértő férfi, aki nem ítélkezik mások felett pusztán a kilóik alapján.

Az egyik ember kövér, szeret zabálni, lusta, ő dolga!

A másik nő is zabál, és lusta csak rajta nem látszik: szerencsés.

Költözz Etiópiába, ha te csak csontos embereket akarsz magad körül látni, vagy menj el pszichológushoz ha ennyire nem bírod tolerálni az embertársaid alakját!

2019. máj. 25. 12:05
 22/68 anonim ***** válasza:
57%

#19: Nem egészséges, mégis majdnem minden válaszoló előadott egy sértett gyerekes szabadságharcot a túlsúly mellett.

És igen, egy ember személyisége többől áll, mint a kinézete. A kérdező sem azt írta, hogy aki túlsúlyos, az biztos gonosz vagy ilyesmi. Ettől függetlenül vicc a túlsúlyt olyan szinten normálisnak tartani, ahogy páran próbálják beállítani, miközben népBETEGSÉG.

Nekem bejön pár plusz kiló, mégsem álltam neki támadni a kérdezőt.

2019. máj. 25. 12:06
 23/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm 22, végre. Nem azt írtam, hogy aki el van hízva, az dögöljön meg, hanem hogy miért nem hajlandóak sokan az elhízás ellen tenni, hiszen az egészségügyi kockázatok mellett eltörpül az, hogy a társadalom hogyan ítéli meg őket. De rögtön jöttek az idióta szabadságharcosok, akik meg akarják magyarázni, hogy az elhízás, túlsúly rendben van, dőt, propagálni kellene.
2019. máj. 25. 12:10
 24/68 anonim ***** válasza:
83%

"Miért kellene, hogy az legyen életem fő célja, hogy a magad fajtáknak esztétikai élményt okozzak?"

Na, ez a jó kérdés!

Biztos, hogy nem kell, senki kedvéért sem, csak önmagadért!

2019. máj. 25. 12:12
 25/68 anonim válasza:
0%

Túlsúly?

Én a ruháikkal nem tudok napirendre térni, alig látni elegáns, nőies lányokat és nőket.

2019. máj. 25. 12:14
 26/68 anonim ***** válasza:
69%

Azért a válaszadók sem semmik:

"egy nő 60+nál kezdődik", " Egy férfinek nő kell, nem csont. Azzal játszanak a kutyák."

Szóval, ha valaki a kövérekre mond egy rossz szót, már egyből ugrunk, de a vékonyat nyugodtan lehet ócsárolni? Pláne úgy, hogy a kövérek 90%-a kifogások mögötti lustaság és túlzott ételfogyasztás miatt lesz kövér, míg a sovány emberek próbálnak tenni ellene, gyakran sokat esznek, mégsem híznak?

Nagyon vékony lány vagyok. Nem egyszer megkaptam már, hogy "de sovány vagy", "miért vagy ilyen sovány?"

Vajon mi lett volna, ha én visszakérdezek: "és te miért vagy ilyen kövér?" Biztos nem kicsit lettek volna felháborodva!

Szánalmas ez a kettősség.

2019. máj. 25. 12:19
 27/68 anonim ***** válasza:
58%

Miért?

Mert egyszerűbb 30 kg felesleggel két pofára pizzát zabálva a genetikát hibáztatni, mint nekiállni sportolni és abbahagyni a szemét kaják evését.

Egyébként vicces, hogy itt mindenki szerint normális a KOMOLY túlsúly (az elhízás ugyanis nem néhány kg-of jelent és a kérdező sem rájuk gondolt valószínűleg) és egyből azzal mocskolódtok, hogy a vékony emberek milyen ocsmányak, csontokkal csak a kutyák játszanak stb. Undorító a stílusotok és ezek után elég szánalmas, hogy felháborodtok azon, ha valaki szimplán zsírdisznónak nevez titeket. Nektek szabad pocskondiázni mások testét, de benneteket tilos? Miért is? Mert bebújtok a néhány valóban betegség miatt kövér ember mögé és ezzel takaróztok, ha valaki a saját hibátokat mondja ki?

NEM egészséges az extrém vékonyság, DE a túlsúly SEM. Ha ti jól érzitek magatokat így, rendben van, de ne állítsátok be magatokat egészségesnek és normális alkatúnak, mert ez épp olyan káros, mint amit a sovány modelleket alkalmazó divatcégek csinálnak.

2019. máj. 25. 12:21
 28/68 anonim ***** válasza:
77%

"Nem azt írtam, hogy aki el van hízva, az dögöljön meg, hanem hogy miért nem hajlandóak sokan az elhízás ellen tenni, hiszen az egészségügyi kockázatok mellett eltörpül az, hogy a társadalom hogyan ítéli meg őket. De rögtön jöttek az idióta szabadságharcosok, akik meg akarják magyarázni, hogy az elhízás, túlsúly rendben van, dőt, propagálni kellene."

Nem! Nincs rendben az elhízás és miből gondolod kérdező, hogy aki túlsúlyos, az nem küzd ellene?!

Látod, folyamatosan ítélkezel és nem tudsz te semmit!

Jo-jó effektusról még nem hallottál?

Lehet, hogy az illető, akit te épp undorral nézel az utcán már nem evett csak salátát több hónapja és mondjuk előtte még kövérebb volt és aznap sem evett még egy falatot sem, vagy épp feladta a diétáját, mert beszóltak neki az utcán és még nagyobb elkeseredésében pizzába menekült, aztán a dupláját hízta vissza annak, mint amit korábban leadott, vagy épp érzelmi mélyponton van, gyászol stb stb evésbe menekül stb, szóval NE ÍTÉLKEZZ, MERT NEM ISMERED SENKINEK AZ ÉLETÉT, A KÜZDELMEIT!

Olyan könnyű pálcát törni mások felett, de tudod aki kövér, az van a legjobban tisztában azzal, hogy le kellene fogynia és annak van a legkevesebb akaratereje hozzá vagy egyszerűen csak belefáradt az örökös küzdelembe és megtanulta elfogadni magát. Ő DOLGA.

De neked akkor sincsen jogod elítélni senkit emiatt!

Az ő teste és nem a te esztétikai igényed kiszolgálására született....

2019. máj. 25. 12:21
 29/68 anonim ***** válasza:
39%

"Nem! Nincs rendben az elhízás és miből gondolod kérdező, hogy aki túlsúlyos, az nem küzd ellene?!"

Bármilyen hihetetlen, egy bolygón élünk. Mi is emberek között élünk és naponta látjuk, hogy a többség SEMMIT sem tesz a túlsúly ellen.

Egyetem alatt 3 haverom rángattam el a terembe. 2 hónap után tippelj, hányan maradtak közülük...

"Jo-jó effektusról még nem hallottál?"

A jojó effektus tök jó kifogás, főleg, ha valaki női magazinokból tájékozódik és az ott épp hájpolt logikátlan fogyis tippeket használja. Egy normálisan felépített étrendnél nincs jojó effektus.

"NE ÍTÉLKEZZ, MERT NEM ISMERED SENKINEK AZ ÉLETÉT, A KÜZDELMEIT!"

Valamiért a legegyszerűbb értelmi képességű emberek szeretik ezt az ítélkezős szöveget. Hányszor írjuk le, hogy senki sem ítélkezett? Itt egyedül a válaszolók egy része ítélkezett, akik lazán nekiálltak támadni és lenézni a kérdezőt.

"Az ő teste és nem a te esztétikai igényed kiszolgálására született...."

Azt sem írta még mindig senki, hogy a kérdezőnek kéne megfelelni.

2019. máj. 25. 12:33
 30/68 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
71%

11es semmi bajom a köverékkel, elfogadom őket. Mindenki úgy szép ahogy van. A szépség relativ.

De! Elegeme van abból, hogy a sovány nőket lelehet mondani, de a kövéreket nem, mert akkor mi vagyunk a gonoszok.

Kutyák játszanak csontokkal..mi?

Disznókkal meg csak a hentesek. Betegségre duplán nem szoktam beszólni, de ha te lemondod a vékonyakat..akkor nem érdekel.

2019. máj. 25. 12:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!