Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hanyagolják el a lányok/...

Miért hanyagolják el a lányok/nők magukat ennyire? Végigmegyek Budapesten és azt veszem észre, hogy nagyon nagy részükön súlyfelesleg van.

Figyelt kérdés
Borzalmas, hogy nem látják magukon, hogy vastag a comb, hurkák mindenütt, olyan esztétikailag igénytelen. És alig van már vékony, karcsú lány. 😕
2019. máj. 25. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
80%
A férfiak jóval nagyobb arányban hanyagolják el magukat és híznak el.
2019. máj. 25. 13:50
 52/68 anonim ***** válasza:
93%

Elvétve látok igazán duci lányokat, az egyetemi csoportunkban egyetlen lány van, aki túlsúlyos (nem láttam még mást enni zöldségeken kívül, szóval nem ítélkeznék), illetve egy, aki teltebb, de nem kövér, max 10kg lehet rajta. Van melle, feneke, hozzá karcsú dereka, olyan 170/70-nek mondanám.

Szóval, nem mindegy, hogy valaki azt mondja, "aki ennél teltebb, fogyjon le":

[link]

Vagy azt, "aki ennél teltebb, fogyjon le":

[link]

A két fenti alkat a normál alsó és felső határa szerintem, aki ez alá-fölé esik, annak lehet gond a súlyával.

De a "fogyj le"-t többnyire sajnos csak az átlagos lányokat érinti, mert ugye egy tényleg ducinak nem szabad beszólni, nem tudhatod, nem beteg-e.

De egy ilyen lánynak mindenki beszól, mert valakin ki kell élni a "fogyjál le"-t:

[link]

2019. máj. 25. 13:52
 53/68 anonim ***** válasza:
:D
2019. máj. 25. 14:00
 54/68 anonim ***** válasza:
83%

Az utolsón hol van felesleg? Bazz, nő vagyok de egy pillanatra megkérdőjeleztem a szexuális irányultságomat.

A képeken mondjuk modellek vannak és beállított képek. Persze, hogy jól néznek ki. Meg a bőrük is szép.

De vegyél egy valódi átlagos nőt. Szőrös kar (mert nem mindenki szedeti), helyenként pattanásos, pigmentfoltos és narancsbőrös, csíkos bőr. Csak ezt változtasd meg. Máris nem lesz olyan vonzó. Ja meg vegyél egy átlagos beállást hozzá, amivel nem kacérkodik épp, hanem csak úgy van.

Én is tudok ilyen szexin kinézni, de az a nagy igazság, ha természetes vagy, akkor könnyen leszel igénytelennek kikiáltva.

Ettől független mind vékony és mind elhízott nők és férfiak közt is van igénytelen. Nem feltétlen jár a súly kéz a kézben.

Viszont itt most tényleg a saját döntés és életvitel miatt elhízott és magára nem adó nőkről van szó, láttam ilyet is. Nekik tényleg nem buksisimi kell, hanem egy ébresztő pofon, hogy ember - legalább magad tiszteld meg vele a saját egészségeddel törődsz, meg felöltözöl legalább utcára normálisan... Nem nagy kérés és neki is jobb lenne. De ez az, amire jön az agyatlan támadás és eddig nem sok ember tudta fejben szétválasztani, honnan kezdődik a probléma...

Na mindegy.

2019. máj. 25. 14:02
 55/68 anonim ***** válasza:
90%

Te most azokról beszélsz akik el vannak hízva vagy van némi felesleg rajtuk? Mert a kettő szerintem nem ugyanaz.

Azzal egyébként én sem értek egyet, hogy ha valaki egészségtelenül nagyra zabálja magát, nem azért mert nekem esztétikailag nem szép látvány, hanem mert szomorú, hogy ennyire nem foglalkozik az egészségével. És nyilván nem azokról beszélek, akiknek betegség áll a háttérben. De az is nyilvánvaló, hogy mindenki úgy él, ahogy akar. Bár azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy valaki mondjuk 20-30 kg túlsúllyal komfortosan érezze magát a bőrében, de biztos van ilyen is, és ahhoz sincsen senkinek semmi köze. Mindenki annyira szeret másokkal foglalkozni, ahelyett, hogy a saját háza táján sepregetne.

Viszont az, hogy neked nem tetszik, nem jelenti azt, hogy senki másnak sem. Ha nem tetszik nem kell nézni és kész, neked ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb. Biztos van olyan nő, akinek az az alkat nem tetszik amivel te rendelkezel.

Nekem inkább esztétikailag azzal van problémám, hogy nem nagyon tudják az emberek, hogy a testalkatukhoz milyen ruhát vegyenek fel, vagy ha megpróbálják belepréselni magukat 1-2 számmal kisebb ruhákba. Mert egy molett nő, ha tudja mi áll jól neki, tud csinos is lenni. És ezt úgy mondom, hogy én nem vagyok túlsúlyos.

2019. máj. 25. 14:10
 56/68 anonim ***** válasza:
75%

"Viszont az, hogy neked nem tetszik, nem jelenti azt, hogy senki másnak sem. Ha nem tetszik nem kell nézni és kész, neked ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb. Biztos van olyan nő, akinek az az alkat nem tetszik amivel te rendelkezel."

Pontosan!

A kérdező annyira el van szállva magától, hogy azt hiszi ő tökéletes, közben meg minden egyes kommentjével csak egyre rosszabb képet fest magáról.

Hát nem csoda, hogy nincs nője.

2019. máj. 25. 14:15
 57/68 anonim ***** válasza:
79%
És még a kommenteket is kitöröltette, bravó! Egy igazi "jellem" a kérdező!
2019. máj. 25. 14:19
 58/68 anonim ***** válasza:
27%

Csak mondom, hogy nem csak a kérdező tud kommentet töröltetni, hanem bárki. De persze 1000% hogy csakis ő lehetett, nem igaz? Ott ültél mellette és láttad, hogy feljelenti a választ. :)

Meg amúgy tudtommal egy bejelentés nem is elég hozzá. Ahogy a % megjelenéséhez se elég egy szavazat. De ha valakinek nem tetszik a kérdező arca, legyen szó bármelyik kérdésről, akkor az az első, hogy őt támadjuk, nem is gyanúsítjuk a többi kommentelőt.

2019. máj. 25. 14:28
 59/68 anonim ***** válasza:

Na, ez már tényleg gyerekes. :)

További jó szórakozást! :)

2019. máj. 25. 14:32
 60/68 A kérdező kommentje:
Hogy a fenébe töröltettem volna válaszokat, amikor 1-2 az enyémből is törlődött? Úristen, borzalmas. :D
2019. máj. 25. 16:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!