Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hanyagolják el a lányok/...

Miért hanyagolják el a lányok/nők magukat ennyire? Végigmegyek Budapesten és azt veszem észre, hogy nagyon nagy részükön súlyfelesleg van.

Figyelt kérdés
Borzalmas, hogy nem látják magukon, hogy vastag a comb, hurkák mindenütt, olyan esztétikailag igénytelen. És alig van már vékony, karcsú lány. 😕
2019. máj. 25. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
67%

Az egyik legelhízottabb nemzet vagyunk. Az oktatásunk gáz, nem tudatosak és előrelátóak az emberek, nem foglalkoznak eleget az egészségükkel és még anyagilag sem vagyunk a csúcson. Ilyen helyzetben nem kell meglepődni.

Plusz sokuknak nincs motivációja és ingere sem. 100 kilós lányok is simán találnak pasit, a média nyomja a body positive szöveget és egyszerűbb kajálni, tespedni, mint sportolni.

2019. máj. 25. 11:25
 2/68 anonim ***** válasza:
51%

Mert megy ki a divatból, szerencsére.

Pont, hogy a dagik jobban igyekeznek adni magukra, mert a sovány lányoknak "mindegy", hisz vékonyak...ígyis úgyis megfelelnek a társadalmi elvárásoknak.

Ha te abban méred az igényességet, hogy ki hurkás és ki nem, elég gáz ember vagy. Egy lepukant ruhás, ragyás, sovány nő meg egy divatos, ápolt bőrű/hajú de dundi nő közül CSAK az utóbbit választanám. Meg amúgyis, egy nő 60+nál kezdődik.

2019. máj. 25. 11:29
 3/68 anonim ***** válasza:
80%
Mert elég sok pasinak bejönnek az olyan lányok, akiken van mit fogni és nem gondolom, hogy pont azért kéne minden ilyen nőnek lefogynia, mert neked nem az eseteid így :D Mit gondolsz amúgy, ki vagy te, hogy mindenkinek a te ízlésedhez kell igazodnia?
2019. máj. 25. 11:33
 4/68 A kérdező kommentje:
Ez nem ízlés, hanem igényesség kérdése. Hacsak nem a férfi is el van hízva, nem tudom elképzelni, hogy egy súlyfelesleggel rendelkező lány vonzó lehessen számára. Nem véletlenül az elismerten legszebb nők mind igényes, ízléses külsővel és megfelelő testtömeggel rendelkeznek.
2019. máj. 25. 11:37
 5/68 anonim ***** válasza:
39%

#2: Hú. Mindig meglep, hova süllyed az oldal, de hát itt erre van igény. Ja, pont, hogy a dagi lányok adnak magukra, amikor a ruhaboltok 90%-a vékonyakra van méretezve.

Nem lesz senki sem gáz attól, hogy egészségben méri a másik igénytelenségét.

Meg amúgy is, egy nő nem attól lesz nő, hogy hány kiló.

2019. máj. 25. 11:37
 6/68 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a femináci duma felesleges, egyszerűen sokkal lustábbak lettek az emberek és védjegyként hozzák ezt fel, ha meg kell magyarázni, miért úgy néznek ki, mint aki naponta a meki és és társaiban esznek.
2019. máj. 25. 11:41
 7/68 anonim ***** válasza:
97%
Miért a nők?? A férfiak között is ugyanúgy van elhízott és igénytelen.
2019. máj. 25. 11:46
 8/68 A kérdező kommentje:
Ez teljesen így van, és nyugodtan lehet feltenni a férfiakra vonatkozóan is ilyen kérdést, de mivel én férfi vagyok és a nők érdekelnek, és őket is szoktam nézni az utcán, ezért a kérdés rájuk irányul.
2019. máj. 25. 11:47
 9/68 anonim ***** válasza:
74%
Magát mit izgatja, hogy mások hány kilók?! Törődjön a saját életével, garantáltan van mit javítania rajta!
2019. máj. 25. 11:48
 10/68 anonim ***** válasza:
47%

Melyik környéken mászkálsz különben? Mert én a napi útvonalaim során egyelőre több vékonyan látok, mint húsosat. Magam is vékony vagyok. És a kollégáim többsége is. Az egyikük egy súlyban és magasságban velem és még fogyózni is nekiállt. (mondjuk nem tudom, minek)

Szóval a te meg az én világom kicsit különbözik. Biztos ugyanazon a bolygón élünk?

(a cigányokat meg ne számoljuk ide, azok közt a dagadt a menő, vagy nem tudom, mert vékony és csinos cigánylányt ritkán látok, de rusnya és valóban igénytelen bálna épp elég van... Rendszeresen pasik által kísérve...)

2019. máj. 25. 11:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!