Mit szerethetnek egy kövér nőbe?
Én már régen túl vagyok a fiú koron. Öreg vagyok, na.
A tapasztalatom az, hogy a teltkarcsú, kövér lányok között több a kedves, mosolygós vidám.
A gebék meg gyakorta míszek. És állandóan fogyókúráznak. Talán ettől rossz kedvűek.
Na meg ha testi adottságot nézünk, azt sem lehet megokolni, miért tetszik a nagy/kicsi mell, a szőke/barna/fekete/vörös/kopasz fej, a nagy/kicsi popsi stb.
Az önbizalmad a toppon...
Amúgy sokszor humorosabbak, intelligensebbek, elérhetőbbek vagytok.
Emellett az, aki a külsőben nem olyan "jó", mármint nem felel meg a mai túlnyomó és súlykoló elvárásának, az általában más téren erősít és más dolgokkal foglalkozik.
Ezért van az, hogy hiába kövér a barátnőm, még soha nem volt ilyen nő az életemben.
Szellemi szinten magasan köröket ver az átlag "nőre".
Fura, de hasonlít is "anyámra". :D Mármint az a tipp-topp nő. Tud főzni, háztartást vezetni, nem okoznak számára problémát a hétköznapi dolgok, nem panaszkodik annyit és élvezem vele az életet.
Egyben a legjobb barátom és a szerelmem is.
Kinézetre pedig... Sokan a "kövér nőket" azonosítják az igénytelenséggel, miközben közel sem így van..
Szerintem hülyeség, hogy viccesebbek, vidámabbak. Duckóbb nők között is ugyanúgy vannak búval béleltek.
Egyébként meg ugyanazt lehet szeretni bennük, mint bárki másban.
Persze, aki csak a külsőt nézi, az más téma. Mindkét irányba. Mert ha valaki ilyen fétises dolgok miatt van erősebb nővel, hát az sem éppen az igazi szeretetről, elfogadásról szól, csak a saját perverz vágyai kielégítéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!