Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a kövér lányoknak...

Szerintetek a kövér lányoknak magasak az elvárásaik fiúk tekintetében?

Figyelt kérdés

2017. dec. 7. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Minden egyes kib_aszott embernek nagyok az elvárásai másokkal szemben párkapcsolat terén (is). Akkor is, ha ezt nem gondolják magukról, tudat alatt végtelen sok elvárásnak kell eleget tennie a másik félnek. Ezt a jelenséget a marketing és a reklámok torzító ereje csak fokozza. Emiatt egyre nehezebb a párkeresés, mert mindenki a sokszor irreális elvárásaihoz, képzeteihez ragaszkodik, és ilyen imaginárius sémákhoz próbál megfeleltetni minden új embert.
2017. dec. 7. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
A “kövér lányok” az ilyen futószalagon készülő, egyforma termék? Ugyanolyan érzésekkel, gondolatokkal és igényekkel? Kattintásvadász kérdést akartál, mi?
2017. dec. 7. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Nincsenek elvarasaik. Orulnek, ha valaki megpisztolyozza oket...
2017. dec. 7. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Függ:

- magától a lánytól

- aki értékeli az adott lány elvárásait (van, akinek már az magas elvárás egy dolgozó, pozícióban levő nőtől, hogy nem akar egy 5+ éve folyamatosan munkanélküli pasast... van, aki meg úgy gondolja, legyen bármennyi elvárása, legfeljebb egyedül hal meg a csaj :D)

Én magamhoz képest pl. reálisnak tartom az elvárásaimat kövér nőként, de lehet, más meg azt mondja, magas.

- szerencsére a médiaideál pont nem az ízlésem, párom is túlsúlyos

- alacsony vagyok, és annyit várok el, hogy 2-3 centivel magasabb legyen nálam a srác

- legyem Bp-i, mert én is itt lakom, és ne tervezzen fél évnél hosszabb időre elköltözni sehova, mert távkapcsolatot nem akarok

- átlag feletti fizetésem van... annyit várok el, hogy minimálbért legalább megkeressen Bp.-n a pasas, vagy aktívan keressen munkát, és ne válogasson csip-csup dolgok miatt, ha már fél évnél hosszabb ideje nincs melója. és ha keveset keres, akkor azt ossza be, és ne cigire meg egyéb fölösleges dolgokra költse (tehát: segílyen élő, folyamatosan alkalmi munkákból élő, 6 éve anyucit meg apucit pumpoló pasik ki vannak zárva. az is, aki 1 éve munkanélküli, de amiatt utasít egy tök jó melót, hogy "40 percet kell hozzá utaznom, én meg max 30-at akarok", "ott telefonálnom kéne, azt meg uuuutááááloooom" stb.)

- nekem van lakásom. a másiknál az sem baj, ha otthon lakik szülőkkel, de legyen igénye arra, hogy komoly kapcsolatban időben elköltözzön otthonról (én nem akarok anyóssal együtt lakni), és legyen önálló. Ne anyja csinálja az összes házimunkáját

- legyen intelligens, művelt, olvasott, tájékozott (ez nálam megvan)

- legyen magára igényes (nálam a túlsúly nem igénytelenség. A kirohadt fogak, a kócos-zsíros haj és szakáll, a piszkos ruhák, a piszkos bőr, a penetráns többnapos testszag és szájszag az)

- legyen idősebb nálam és korban hozzám illő (max. 15 év korkülönbség, de inkább kisebb... tehát nagypapik kíméljenek)

- ne legyen radikálisan rasszista, homofób

- ne legyen bigott vallásos

- ne legyen birtokló természetű és ok nélkül féltékeny

- passzoljon a humora az enyémmel

- legyen figyelmes és kedves, de ez ne menjen át szobanövény/papucs stílusba... legyen határozott, de nem bunkó

Én úgy gondolom, hogy a személyiségre vonatkozó elvárásaimat én is teljesítem. És kompromisszumkész is vagyok.

2017. dec. 7. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

van akinek igen, van akinek nem

ismerek olyat akinek egész reálisak

2017. dec. 7. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Vicces a kérdés, ki számít kövér lánynak és mi számít magas elvárásnak?

ha nagyon röviden akarok válaszolni, akkor a másikkal szembeni elvárások nem annak függvényei, hogy hogy néz ki valaki, hanem hogy mennyire tartja magát értékesnek. Simán tarthatja egy duci/kövér lány értékesnek magát (mert nyilván az is, mint mindenki más), míg egy modell alkatú lány értéktelen selejtnek (sajnos ismertem ilyet, többször próbált öngyilkos lenni, ráadásul pont a külsejét nem tudta elfogadni). tehát önértékeléstől függ.

Másrészt nem a másik partner felé kell lenni elvárásoknak, hanem magát a kapcsolatot illetően. Hogy az méltó legyen mindkét félhez. És innentől kezdve aztán ahány ember, annyifélét gondol arról, hogy mi a méltó.

Ha azt a nyulat akarta kiugratni a bokorból, hogy egy kövér lány bárkinek bármire igent mond, mert örül, hogy egyáltalán kell valakinek valamire, bármire, akkor szívből remélem, hogy nagyon tévedsz, mert nem szabad így lennie.

2017. dec. 7. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

Sotoro +1

Nekem is voltak érdekes elvárásaim, csak nekem szerencsém volt ilyen téren.

De ha végignézek az egyedülálló ismerőseimen, tényleg sokuknak még az enyémnél is sokkal magasabb elvárásai vannak.

Van olyan nőismerősöm , aki nulla edzettséggel egzisztenciával izmos modellfiút akar.

A kövér unokabátyám is modellcsajt akar, de nem emelné fel a fenekét.

Néha olyan hibákat találnak az embereken, hogy a fejemet fogom.

2017. dec. 7. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
85%

Egy kövér lány vagyok. Tudod, a mai primitív világban, ahol a ducibb, túlsúlyos, molett emberek szinte úgy vannak kezelve, mint egy utolsó, undorító, leprás lény, az van velünk éreztetve, hogy örüljünk, hogy egyáltalán szóba állnak velünk. És ez nagyon elszomorít.

Én talán nem vagyok ugyanolyan ember, mint mondjuk egy vékony lány? Nem tudnám ugyanazt nyújtani, mint vékony társaim? Kevesebb ember lennék?

Természetesen ez nem vonatkozik mindenkire. De azért valljuk be, elég sok a bunkó f***fej.

2017. dec. 7. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!