Szerencsésnek érzed magad, hogy ezzel a külsővel születtél?
Ha nem,miért?
Mi az amit nem szeretsz magadon?Szerinted ez a hiba megakadályoz valamiben az életedbe?
Àtlagban igen, hisz lehetne sokkal rosszabb is.
A szemem, szám, bőröm tetszik, ezeket nem cserélném el.
Az orrom szerintem átlagos, azzal sinsc bajom. Az alakom elmegy, a magasságom pont jó (170cm, mindigis ekkora akartam lenni).
Amit nem szeretek azok a fogaim (genetika, hiánybetegség, emiatt elég rossz állapotban vannak, de javíttatom, illetve kusza kicsit az alsó sor).
Továbbá a hajszerkezetem nem szeretem, nagyon száraz, vékonyszálú, törékeny.
De összességében nem látom magam csúnyának.
24N
Bizonyos tekintetben igen, bár kamaszkoromban egy csúnya kis kóró voltam, pattanásos, kiálló csontokkal, androgün arc stb. Mára sikerült magamból a lehető legjobbat kihozni :D igazából 3 dolog van, amit nem adnék semmiért, 1. az alakom (vékony vagyok, bármit eszek, nem hízok) 2. a hajam, magától egyenes és havi 2 centit nő 3. a szemem amiről mindenki azt hiszi, hogy színes lencse.
Van persze amit nem szeretek pl. a kis csutka körmeim meg az éles arccsontjaim, de most őszintén szólva ki nem szarja le, inkább a körmeim legyenek csutkák meg az arcom ufo minthogy valami egészségre is hatásos külső jellemzőm legyen (pl. elhízás, görbe láb, gerincferdülés stb.). örökölhettem volna sokkal rosszabbat is, a családot elnézve elég jó válogatás lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!