Az egód miatt zavarna, ha olyat feltételeznénk, hogy mesterségesen születtél, hoztak létre, vagy beavatkoztak a létezésedbe?
Ez amolyan filozófiai kérdés lenne.
Mit gondolsz, amikor feltételeznéd, hogy téged úgy teremtettek, vagy létrehoztak, befolyásolva a génjeidet és nem természetes módon a "szüleid csináltak"?
Vagy mondjuk egy felsőbb intelligencia beavatkozott az őseid génjeibe és te ennek a leszármazottja vagy?
Ez a kérdés azért váltana ki heves reakciókat, mert azt veti fel, hogy nem a véletlen, hanem valami, ami erősebb befolyással bír, döntött a sorsodról, vagy ennek a terméke vagy és ezt az egó nem engedi?
nem én kértem az életemet és nem én akartam magamat erre a világra, szóval így is más döntött a sorsomról. Most is más dönt, mivel vannak szabályok, amiket nem tudok megkerülni, vagy nem tudok hatással lenni azokra, így bizonyos dolgok elérhetetlenek a számomra.
Amúgy nem, nem érdekelne kicsit sem, hogy lombikbaba voltam e vagy sem.
Ha viszont az ufok alkottak, akkor szívesen találkoznék velük, mármint a tervezőimmel. sokat lehetne tőlük tanulni.
Nem zavarna, az eredmény ugyanaz, élek.
Ha pl. mesterséges megtermékenyítéssel születtem volna, akkor nem zavarna, hiszen ettől még nagyon is akartak a szüleim. Talán még jobban is, mint aki természetes úton fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!