Genetikailag lehet az, hogy ha kisebb ként születtél felnőtt korodban nagyobb leszel mint átlag?
Apám is régen még mondta , hogy ő volt a legkisebb az osztályban mostmár meg a legnagyobb .
Ez genetika vagy szerencse faktorú a dolog? És , hogy akkor máshol is így van-e? (remélem tudod , hogy gondolom)
Én 1900 grammal születtem, és kis hosszal is.
Most 169 centi vagyok, a lemagasabb lány a családban és a barátnőim között :)
Én 2,8 kilóval és 43 centivel születtem meg, és jelenleg 19 évesen 176 cm magas és 73 kiló vagyok :)))
Az általános iskolában én voltam a legmagasabb lány az osztályban már akkor közel voltam a 173 centihez. Gimiben igaz csak a harmadik legmagasabb lány voltam. Igaz általánosban legvékonyabb is én voltam, de elkezdtem sportolni és tömegelni is, most legalább van némi formám is. A barátomnál 6 centivel vagyok magasabb, ha magassarkút veszek fel akkor még magasabb vagyok, de nem érdekel, szeretek magas lenni. A családban egyedül apám olyan magas mint én többiek a bátyám, az öcsém mind 170 cm körül vannak, anyám csak 166 cm magas. Az unokatesóim közül is egyedül a legidősebb fiú unokatestvérem 180 cm magas többiek mind 170körül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!