Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya kövér pasik szerencsésebbek párkapcsolat tekintetében?
Figyelt kérdés
Egy csúnya kövér pasi, jóval nehezen fogja megtalálni a párját, de ha talál valakit, aki megszereti, akkor jóval tovább is fog tartani az a kapcsolat, mint egy vékonyabb, helyesebb pasinak, mert a belsejét szeretni meg és lehet egy helyes pasi mindig szenvedni fog.2014. jún. 5. 20:05
2/10 anonim válasza:
Ekkora oltári állatságot is rég hallottam.
Vékony, (számomra) helyes barátom van, és imádom a belsejét, lelkét.
22/N
3/10 anonim válasza:
Igen a kövér pasik nagyon szerencsések főleg ha az asszony jól tud főzni .
5/10 anonim válasza:
a szépség relatív dolog! attól függ kinek a szemével nézed és az ember nem csak annyi amit látsz! TEST LÉLEK ELME te csak a testet látod és ha te ebből már véleményt mondasz akkor így jártál kövesd azt a sok butát akik nem ismerik a világ rendjét és még a szemük előtt levő világ egyharmadát sem veszik szemügyre!
6/10 anonim válasza:
Igen, ez teljesen így van!
A csúnya kövér pasik nagyon szerencsések mert kifoghatnak egy bányarémet életük végéig, a helyes sportos srácoknak viszont be kell érniük a jobbnál jobb csajokkal folytatott szexuális kalandokkal.
7/10 anonim válasza:
en ertem mire gondolsz kerdezo. :) csak nem jol ertelmezed a dolgot. :) nem attol lesz tartos a kapcsoltuk hogy a belsejuket szeretik, hanem attol hogy ok nem foglalkoznak a kulsoseggel vagy csak nem azzal es nyitottak barkivel ismerkedni is :) igy lesz egy vonzo erjuk :) de sok esetben az ilyen pasik figyelmesebbek ám a nokkel mint pl. egy kigyurt dumagep. de nem mindenkire igaz ez sem :) remelem kicsit sikerult megfogalmanom azt amire gondolsz.
8/10 anonim válasza:
Kövér, csúnya pasi reporting in...
Nem.
9/10 anonim válasza:
hát ilyen sötét belsőben nem tudom mi fogna meg...
10/10 anonim válasza:
Nem így van, sőt! Pont az ellentéte az igaz!
Én is kövér vagyok, így már csak tudom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!