1/8 anonim válasza:
Az evésbe belefolytod a bánatodat, a zsír meg önbizalmat ad! Saját gravitációs mezőt tudnak létrehozni! Én is nyugodt lennék, ha egy asztroaida mező röpködne körülöttem!
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, én pl ismerek sok ellenpéldát is!
De lehet hogy inkább a nyugodt emberek némelyike hízik el, mert szarik mindenre és nem érdekli hogy elhízik. Persze a nyugodtság nem egyenlő az igénytelenséggel.
3/8 anonim válasza:
Azert ez nem mindig igaz. Ugyanakkor aki kövér, de "ki van békülve" magával, nyilván nyugodtabb, mint aki folyamatosan "harcol a kilókkal" és kiborul mar 1-2 kg plusztól is.
4/8 anonim válasza:
Én is ezt látom, hogy a legtöbbjük nyugodt, derűs, mosolygós ember.
Van egy-két olyan kollégám, akik időnként panaszkodnak, hogy már olyan éhesek, alig várják az ebédszünetet. Ők nem is nyugis fajták. Ezzel lehet összefüggésben, aki kicsit is éhes, az türelmetlen, ingerült.
5/8 anonim válasza:
Mert sokuk szerint "minden úgy jó, ahogy van. Nem lehet változtatni rajta".
6/8 Peet0807 válasza:
Kérdezőtől kérdezem,ezt hol hallottad ez ilyen "angol tudósok megállapították" hír?:)
7/8 A kérdező kommentje:
Nem angoltudósok hír hanem a környezetemben van nem egy nem az a hájbáj típus hanem az a jómunkás hentes 120 kg körüli tagbaszakadt ember ès egyik se idegbeteg.
2018. jan. 8. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!