Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szerethetnek egy kövér nőbe?

Mit szerethetnek egy kövér nőbe?

Figyelt kérdés
Fiúk, akik hozzám hasonló lányokat kedveltek, leírnátok mi az ami tetszik egy ilyen testben?

#duci #kövér #extrém súlyfelesleg
2018. jan. 15. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%
Egyénfüggő ki miért érez vonzalmat irántuk. Lehet nem tetszik neki ha valaki vékony, vagy pedig valóban olyan duci nőkkel találkozott akik mosolygósak, életvidámak voltak.
2018. jan. 16. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Mit szeretek egy kövér nőben? Esetleg a farkamat. :)
2018. jan. 17. 06:44
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
Azok istenítik a kövér nőket akiknek amúgy sem jut más.
2018. jan. 17. 06:47
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is az ami általában a férfiak számára meghatározó egy nőben.

Az alakja legfőképp. (ha a személyisége is megnyerő az már tökéletes)

Tetszik a szép nagy domború testrészeik. Mindenük. Aztán hogy sokkal puhábbak és nem csontosak. Jobb őket fogdosni, ölelni, csókolni, és sok férfi elmondása szerint a szex is jobb mint a vékony nőkkel. Ne értsetek félre de tudjuk, hogy a szex is nagyon fontos mindenki számára.

Számomra 1000X vonzóbb egy dagi nő, mint egy összeaszalódott kifacsart női utánzat. Sajnos még a csapból is az folyik, hogy fogyjál, fogyjál, fogyjál, mert nem lesz senkid... :(

De ez hülyeség mindenkinek más az ízlése.

Nekem pl. az ilyen nők is bejönnek!

[link]

Remélem segítettem!

22/F

2018. jan. 18. 15:46
 15/15 anonim válasza:

Nehéz válaszolni a "miért szeretjük a...?" kezdetű kérdésekre. Én egy szerencse folytán ismertem meg egy teltebb lányt, aki minden tekintetben felülmúlta az addigi barátnőim, folyton vidám, eszes, vagány, nőcis, szexi lány.. Azóta is ezt a típust keresem és a vékonyabb nők már nem is annyira izgalmasak számomra. Valahogy belém égett a dolog, és nem is szeretnék ezen változtatni.

40+ F

2020. jún. 22. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!