Szerintetek milyen alakom van? (képpel) Túl széles a csípőm, de nem tudok fogyni mert ilyen a csontom.
Régen nagyon vékony voltam, alig sikerült meghíznom. Most 51 kg vagyok, viszont nagyanyámra ütöttem így nagyon széles csípőcsontozatom van. Sajnos nem tudok rajta alakítani, mert zsír nincs ott csak a csont. Vagyis szerintem. Eléggé zavar és kb 100 kilogrammosnak érzem magam. Folyton úgy járok hogy takarjam a csípőm. Ez
a szoknya sem volt rajtam soha mrtt szégyenlem, hogy ilyen széles vagyok benne így hiába tetszik nem hordom. Kérlek legyetek őszinték mert a családom úgy is azt mondja vékony vagy egyél rendesen nem vagy dagadt stb... (Bocsi, hogy ebbe a kategóriába írom de nem tudtam hol lenne a helye)
23L
27#es válaszoló márpedig 51 kg vagyok, ruhában. Soha életemben nem voltam még több 51nél idáig ez a "legtöbb" súlyom.
166 cm vagyok egyébként
Én csak itt hagyom a lehetőséget, hogy írj nekem - abban az esetben, ha még mindig testképzavarod van.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!