Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egyre többször mondja, hogy kövérnek látja magát és le akar fogyni 50 kg alá. Szerintetek ez normális?
50 alá ne menjen, de ha nem tetszik magának, esetleg arra ösztönözheted, hogy sportoljon vagy táncoljon, mert azzal alakot formálhat. A kiló ugyan nem sokat mond, de ha 50 alá menne, az szerintem nem jó az ő magasságához. Én 151cm magas vagyok és most ingázok 50-52kg között, voltam 50 alatt és soványnak néztem ki, illetve nem voltam feszes, most van jó alakom, pedig a mérleg többet mutat. A csontozatom erős, de semmi izom nem volt rajtam, zsír meg főleg, mert ilyen a genetikám, fogyásra vagyok hajlamos. Elkezdtem néhány évvel ezelőtt hastáncolni, nagyon jól átmozgat mindenhol, és az segített, megizmosodtam, kinőttem az XS-es ruhaméretből (végre), de továbbra sincs rajtam túlsúly. Ha valamiért nem tudok eleget mozogni, akkor sem zsírosodok el, mint a hízásra hajlamosak, hanem még fogyok.
A barátnődnek nem kellene a kilókkal ennyit foglalkoznia, inkább a centikkel foglalkozzon, és ha zsíros és nem izmos, akkor valamilyen mozgással segítsen magán, de ne azt nézze, mit mutat a mérleg, hanem, hogy mit mutat a tükör.
Nem normális, de megállítani nem tudod. Amit egy nő 1x a fejébe vesz....
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!