Szerintetek milyen alakom van? (képpel) Túl széles a csípőm, de nem tudok fogyni mert ilyen a csontom.
Régen nagyon vékony voltam, alig sikerült meghíznom. Most 51 kg vagyok, viszont nagyanyámra ütöttem így nagyon széles csípőcsontozatom van. Sajnos nem tudok rajta alakítani, mert zsír nincs ott csak a csont. Vagyis szerintem. Eléggé zavar és kb 100 kilogrammosnak érzem magam. Folyton úgy járok hogy takarjam a csípőm. Ez
a szoknya sem volt rajtam soha mrtt szégyenlem, hogy ilyen széles vagyok benne így hiába tetszik nem hordom. Kérlek legyetek őszinték mert a családom úgy is azt mondja vékony vagy egyél rendesen nem vagy dagadt stb... (Bocsi, hogy ebbe a kategóriába írom de nem tudtam hol lenne a helye)
23L
#8 Bocs, de nehéz elhinni, hogy komolyan gondoltad a kérdést.
Sajnálom, ha neked eddig nem tūnt fel, hogy milyen súlyos önképzavarod van. (mármint, ha komoly a kérdés)
Anorexiás mentalitásod van, talán az voltál régebb.
Jajj szegénykém, dícsérjük még gyorsan :D
És valószínüleg nem is ő van a fotón😂
Nekem a szoknya nem tetszik, de ez ízlés kérdése.
Biztosíthatlak, hogy a férfiak 80%-a a nyálát csorgatja utánad, a maradék pedig speciális igényekkel rendelkezik. Nekem is csak a szoknya nem tetszik, mert túl elegáns.
“100 kilogrammosnak érzem magam”
Szerintem az ilyen eltúlzott dumával egyértelmū, hogy nem gondoltad komolyan a kérdést, csak holmi attention-seeker drámázásnak tūnik, mert ma nem kaptál elég like-ot instagramon.
Szerintem te is láttál már 100 kilós embert. Annyira meg nem lehet megcseszve a realitás érzéked, hogy magadat is olyannak lásd. Vagy talán az elme gyógyintézetbõl írsz, ahol hallucinálás miatt kezelnek? Legalább próbálj meg komolyan vehetõbben írni, nem kell túltolni a drámázást:)
#15 Aranyom, aki felvesz egy télikabátot, azon is látni lehet, hogy nem épp XL méret, na meg úgy beszélsz, mintha nem léteznének feszülõs ruhák. (ha már ennyire mániád, hogy minden kis porcikádat lássák, mert feltūnési viszketegséged van)
Sok nõ átlagos, sima pulcsit hord, még rajtuk is látszik, hogy milyen alakjuk van.
Trollkodsz, ugye?
Ōsszességében már rég megválaszolták a kérdést, tehát megnyugodhatsz, nincs túl széles csípōd. Esetleg keress fel szakembert. Mindezt nem rosszindulatból írják itt.
Talán kicsit érthetōbbé tehetted volna a kérdést, hogy mi a baj. Netán modellkedni szeretnél és ahhoz akartál tökéletes alakot? Esetleg léteznek emberek, akik ezt véleményezték rólad? Nem fogadnak el a környezetedben? Nincs barátod? A kèrdésbōl nem lehet érteni, hogy mi bajod, emiatt elég komolyanvehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!