Szerintetek milyen alakom van? (képpel) Túl széles a csípőm, de nem tudok fogyni mert ilyen a csontom.
Régen nagyon vékony voltam, alig sikerült meghíznom. Most 51 kg vagyok, viszont nagyanyámra ütöttem így nagyon széles csípőcsontozatom van. Sajnos nem tudok rajta alakítani, mert zsír nincs ott csak a csont. Vagyis szerintem. Eléggé zavar és kb 100 kilogrammosnak érzem magam. Folyton úgy járok hogy takarjam a csípőm. Ez
a szoknya sem volt rajtam soha mrtt szégyenlem, hogy ilyen széles vagyok benne így hiába tetszik nem hordom. Kérlek legyetek őszinték mert a családom úgy is azt mondja vékony vagy egyél rendesen nem vagy dagadt stb... (Bocsi, hogy ebbe a kategóriába írom de nem tudtam hol lenne a helye)
23L
#22 Mi abban a rossz? Szerintem nem attól lesz valaki szép, hogy szoknyát, meg feszülōs ruhadarabokat hord.
Hordjad, ha jól esik, ha meg szūkebb ruhákat hordanál, akkor sem lenne rossz véleménnyel errōl senki, de ezt már amúgy leírták elōttem millióan.
Nem unod a nyafogást?
Kicsit valóban aránytalan, tipikus körte alkat.
Az én csípőm is széles, de azért nem ennyire.
Amugy ez most ponthogy divat, sokan fizetnek érte, hogy hasonló alakjuk legyen, szóval ne utáld.
Nekem kicsit olyan mintha egyszer egyik, máskor másik oldalra tolnák a csípőd így az első képen jobb oldalt tűnik nagyobbnak az utolsón pedig a balon, de ez lehet szimpla szemfényvesztés (vagy balszerencsés esetben rossz póz).
Szerintem te látod az összképet. Közelről van lőve pár kép amin alapból minden nagyobbnak tűnik, aztán lehet hogy élőben fele ilyen feltűnő nem lenne (ha van valami ilyesfajta probléma egyáltalán).
Biztos van képed amin távolabbról látod magad inkább azoknak higgy mint az ilyen közelinek.
Illetve mindenki másképp látja magát és kritikusabb magával mint más vele. Vedd ezt is figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!