Hogyan tudnék nagyongyorsan fogyni comrol és max hasrol? Tényleg csak onnét kéne, mert a vall csontom már kilatszik.
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok,elég vastag labakkal és egy picit zsíros hassal. Szereket nem szeretnek szedni. A hiba szerintem az etkezesemben van. Volt amikor tényleg sovány voltam ,viszont egy hónap alatt fel is szedtem jócskán. 175 cm vagyok és 69 kg. Az eronletemmel nincs baj,mert naponta megcsinálok 80 fekvotamaszt. Valaki linkelne/írna egy fogyokurat esetleg egy edzestervet? Sportolni sportolok,csak az nem ér semmit és abba akarom hagyni mert végig csak egy helyben állunk netán könnyű gyakorlatokat csinálunk. Képet talán tudok küldeni az aranytalansagomrol2016. dec. 27. 09:32
2/3 A kérdező kommentje:
Tényleg? Akkor kifejtened h mit csináljak? Mostszerinted ezzel mit kezdjek?
2016. dec. 27. 10:47
3/3 anonim válasza:
Szálkásítanod kell. De a tested fogja eldönteni, honnan megy le. Mivel van felesleged bizonyos helyeken, muszáj sorra kerülniük, mielőtt nagyon csontos lennél másutt, de simán lehet egyenlőtlenül fogyni, sokunkkal ez a helyzet, főleg a hasi háj szeret makacskodni. Rosszul néz ki, ha az ember általánosan vékony és kissé pocakos egyszerre, de nincs mit tenni, be kell fejezni a fogyást.
Aztán jöhet a tömegelés, hogy sehol se legyél vézna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!