Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha "éheztetem " magam le...

Ha "éheztetem " magam le tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Mist ne arra gondoljatok,hogy egyáltalán nem eszek,csak egy kicsivel kevesebbet. Le tudok majd fogyni vagy inkább az anyagcserémet kéne felgyorsítani?

Negatív hozzászólásokból nem kérek!

Köszönöm előre is!

Boldog Karácsonyt!

2016. dec. 24. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Először is tudnod kell a kalóriaszükségletedet, amit itt ki tudsz számolni például: [link]

Itt már alapból azt is kiírja, hogy heti 0,5 kg fogyához mennyi kalóriát kell bevinned, és miből.

Szóval valóban nem éheztetésről kell szólnia a diétának, hanem megfelelő étrendet kell kialakítani, ami mellé nem árt mozogni.

Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az étrendet nem érdemes úgyy összeállítani, hogy minden ételt belepakolunk, ami még belefér, mert az sem mindegy, hogy miből viszed be a kellő tápanyagot.

Én sokáig csak kalóriákat számoltam, és mindent ettem, nekem nem is vált be, nem lett sszép alakom, csak megfelelő súlyom. Viszont amióta tisztán eszek és nem mű kajákat, azóta az az alakomon is meglátszik.

Koplalni semmiképp ne koplalj, én már azt is megjártam.

52 kg-ről lementem 47-re, rá két hónapra 58 voltam...

Úgyhogy ügyesen.

Ha okosan étkezel, és mellé még mozogsz is, akkor simán el lehet érni a célodat.

Sok sikert és kitartást és békés ünnepeket :)

2016. dec. 24. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
23%
Én így fogytam le 5kg-t. Napi 2-szer ettem (délben és este). Mindig volt valami teendőm amivel el tudtam terelni a gondolatom az evésről és arról hogy éhes vagyok. Ma pl. még nem is értem rá enni mert annyi dolgom volt
2016. dec. 24. 16:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Nem is tudjátok hogy ezzel mennyit segítettetek nekem!
2016. dec. 24. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Le tudsz fogyni. Aztán ha abbahagyod, akkor szépen vissza is jön az a súly, amit leadsz. Márpedig abba fogod hagyni, mert az ember hosszú távon nem bírja azt, ha nem eszik annyit, amennyire szüksége lenne.
2016. dec. 24. 19:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm!
2016. dec. 24. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Az nem éheztetés, hogy egy megfelelő kalóriadeficited van... Az a fogyás szükséges és elégséges feltétele.

Persze ha lassú az anyagcseréd, több okból is célszerű mozognod, de az a helyzet, hogy ha gyors, akkor is.

2016. dec. 24. 23:27
 7/11 anonim válasza:
17%
Nekem remekül bevált, hogy nem eszek két hónapig, aztán eszek mindent egy hónapig! :) És a "nem eszek" azt jelenti, hogy maximum napi fél csomag tökmagot! Amikor meg már nagyon éhezem, akkor almát, vagy kivit! Ha nem esik jól, akkor is, mert vagy azt, vagy semmit! Nekem így állandó az 55 kg! :) Csak ügyesen! :)
2016. dec. 25. 01:07
 8/11 anonim válasza:
100%
7es ezt nem hiszem...mar nem elnel
2016. dec. 25. 08:25
 9/11 anonim ***** válasza:

kalóriaszámolgatás kamu, ne hallgass rájuk. :)

Nem kevesebbet kell enni, hanem rendes kaját eleget. És nem árt, ha mozogsz is, annál jobban semmi sem dobja le rólad a kilókat. ;)

2016. dec. 25. 14:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor figyelek a megfelelő étrendre és rendszeresen fogok mozogni! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!!
2016. dec. 25. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!