Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni 6-10 kilot?

Hogyan tudnék fogyni 6-10 kilot?

Figyelt kérdés
légyszives segítsetek fogyni, sosem voltam vezna de mostmár elszeretnem érni azt az alakot mert egyszerűen nem érzem magam jól ahogyan kinezek, ez lenne az az alak ami a célom [link] . Főleg a térd melletti/feletti részről akarok fogyni mert undorító

2016. dec. 16. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Mutasd meg ezt a képet anyádnak és ne csodálkozz, ha nyakon vág!
2016. dec. 16. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:

A minimum 1 méter hosszú lábaid megvannak hozzá?

Amúgy miért nem tudnak a mai fiatal lányok normális példaképeket választani? Ennek a csajnak olyan vékonyak a lábai, hogy csoda, hogy tud velük állni.

2016. dec. 16. 16:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem ertem mi bajotok van ezzel az alakkal, egyáltalán nem kóros soványság, szimplán vékony és én is vékony akarok lenni
2016. dec. 16. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Elegem van. Ugy latszik a kamasz lanyok 90%a nem tudja megkulonboztetni a vekonyt meg az anorexiast?! Szaszor leirta mar mindenki, hogy az ilyen alkatu lanyok egeszsegugyi bajtol kezdve (nem lesz gyerekuk pld) a meniakus "ugye hogy kover vagyok? Mostantol nem eszem tobbet, meg karacsonykor sem napi 1 almanal tobbet" elvig mindent megszenvednek. Aztan meg visszahiznak...

Koplalassal, sok ongyotressel lehet elerni ezt alakot (hidd el a fiuknak sem ez jon be....). Hajra.

2016. dec. 16. 21:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez a lány egyáltalán nem anorexiás és tehetek rola ha ez az alak jön be nekem? Nem másnak szeretnék tetszeni, hanem magamnak és ez nekem fontosabb
2016. dec. 17. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha nem anorexias akkor ahhoz az 1%hoz tartozik akik alkatilag ilyenek.

De a tobbi 99% egeszsegesen nem tud igy lefogyni.

2016. dec. 17. 13:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet egészségesen ennyire lefogyni?
2016. dec. 18. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert ez az alak alapvetoen nem egeszseges (ertsd: korosan sovany. Lehet, hogy aktualisan ez tetszik, nekem is megvolt ez az oruletem mint a legtobb tini lanynak, csak szerencsere velem idoben megertettek. Egy csinos, vekony alak (pld Palvin Barbi-e) jobb komprumisszum lenne a hiusag es az egeszseg kozott)
2016. dec. 18. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!