Szerintetek is nagyon szép ez a lány?
Szerintem nagyon gyönyörű ez a modell. Hogy lehetnék én is ilyen? Egyszerűen En annyira csúnyák Latom magam Es olyan irigy vagyok az ilyen lányokra,akik ilyen tökéletesek
Nekem nem jön be, nem az esetem, és biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül nagyon sok férfitársamnak sem. Ne akarj más lenni, mint aki vagy! Hozd ki magadból a maximumot, azaz légy önmagad legjobb kiadása! Mást úgyse tehetsz. Amíg nem békélsz meg magaddal, boldogtalan leszel. Amíg önmagadat nem tudod elfogadni, más se fog!
F35
Én szívesen retusálok neked fotókat, hogy megmutassam, te is milyen szép vagy.
Sajnos az alap vonásaidon nem nagyon tudsz változtatni, de ha mégis plasztikáztatnál, akkor is hosszú ideig még a régi kép fog élni magadban a külsődről. Még a fogyás sem úgy megy a legtöbb embernek, hogy amikor lefogyott, akkor egyből alfaként látja magát, hanem idő, amíg megbarátkoznak az új külsővel. Ha pedig sokat hallottad a szüleidtől, hogy te ilyen meg olyan vagy, akkor meg majdnem lehetetlen feltörni ezt a kódolást. Nagyon károsnak tartom a megbélyegzést, ami sokszor zajlik, nálunk a tesómmal viccelődtek mindig, hogy púpos, mert nem húzta ki magát. Na, most szögegyenesen tartja a hátát, mégis quasimodonak képzeli magát, pedig gerinctornászok rácsodálkoznak a szép tartására.
(Egyébként az elmúlt 5-10 évben is milyen sokat változott a szépségideál!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!