Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon szép ez...

Szerintetek is nagyon szép ez a lány?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon gyönyörű ez a modell. Hogy lehetnék én is ilyen? Egyszerűen En annyira csúnyák Latom magam Es olyan irigy vagyok az ilyen lányokra,akik ilyen tökéletesek

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. júl. 3. 13:18
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Nekem nem jön be, nem az esetem, és biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül nagyon sok férfitársamnak sem. Ne akarj más lenni, mint aki vagy! Hozd ki magadból a maximumot, azaz légy önmagad legjobb kiadása! Mást úgyse tehetsz. Amíg nem békélsz meg magaddal, boldogtalan leszel. Amíg önmagadat nem tudod elfogadni, más se fog!

F35

2018. júl. 4. 20:27
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Én szívesen retusálok neked fotókat, hogy megmutassam, te is milyen szép vagy.

Sajnos az alap vonásaidon nem nagyon tudsz változtatni, de ha mégis plasztikáztatnál, akkor is hosszú ideig még a régi kép fog élni magadban a külsődről. Még a fogyás sem úgy megy a legtöbb embernek, hogy amikor lefogyott, akkor egyből alfaként látja magát, hanem idő, amíg megbarátkoznak az új külsővel. Ha pedig sokat hallottad a szüleidtől, hogy te ilyen meg olyan vagy, akkor meg majdnem lehetetlen feltörni ezt a kódolást. Nagyon károsnak tartom a megbélyegzést, ami sokszor zajlik, nálunk a tesómmal viccelődtek mindig, hogy púpos, mert nem húzta ki magát. Na, most szögegyenesen tartja a hátát, mégis quasimodonak képzeli magát, pedig gerinctornászok rácsodálkoznak a szép tartására.

(Egyébként az elmúlt 5-10 évben is milyen sokat változott a szépségideál!)

2018. júl. 5. 10:03
 23/25 anonim ***** válasza:
Bamba arca van és túl széles. Nem csúnya de szebbeket látok az utcán néha.
2018. júl. 6. 14:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Szebbnek látom magam
2018. júl. 6. 15:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Te kérdezted, hogy szerintünk is szép-e ez a lány. Azt válaszoltul, hogy nem, akkor meg ne legyél felháborodva, hogy irigyek vagyunk. Egyáltalán nem szép és nem irigységből mondom.
2018. júl. 7. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!