Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az osztályomban van 3 lány,...

Az osztályomban van 3 lány, akik agyon sminkelik magukat. Van egy csomó természetesen szép lány az osztályunkban, de a srácoknak még is az agyon sminkelt lányok kellenek. Miért?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy csúnya lenne az a 3 lány,viszont ha nem lenne rajtuk semmi smink, akkor úgy néznének ki mint az élő halottak.

Mégis.. a srácoknak miért ők kellenek?

2018. máj. 19. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
33%

Bennem is sokszor megfogalmazódik ez a kérdés.

Én arra tudok gondolni, hogy egy lány hogyan lehet könnyen kapható (szebben írva) és eszembe jut a 20kg vakolat ami az arcukon van a esetleg még az, hogy hogyan öltöznek stb..

De még a viselkedésük is meghatározza ezt: pl lehetnek tök kedvesek, normálisak vagy szintén kihívó viselkedésük ebből is lehet tudni.

2018. máj. 19. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez elég egyszerű. A népszerűséget sokszor a szépségnél is fontosabbnak tartják (ami mellesleg relatív és szerintem se a legfontosabb dolog). :) A "tömeg" a "tömeget" vonzza, ha érted mire gondolok.
2018. máj. 19. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

A fiúk nem szeretik az élő-halott kinézetű lányokat -> a lányok sminkelik magukat.

Nem olyan nehéz megérteni cak használni kell az agyad

2018. máj. 19. 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Irigykedsz, amiért rád sem néznek? :D honnan tudod hogy néznek ki smink nélkül? Biztos azért inkább ők kellenek nekik, mert nem olyanok mint te, hogy a hátuk mögött szídod őket. Rosszmájú vagy ez sajna leíró rólad, ezért (is) lehet ez, hogy konkrétat írjak.
2018. máj. 19. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
*Lerí
2018. máj. 19. 23:18
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Szerintem ezzel nem szidtam senkit. Azért tudom, hogy hogy néznek ki smink nélkül, mert volt szobatársaim.

Nem mondtam, hogy csúnyák lennének. Csak, hogy agyon vannak sminkelve.

De köszönöm a válaszodat!! :)

2018. máj. 19. 23:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit jelent nálad az "agyon sminkelt" kategória, de szerintem általánosságban elmondható, hogy a legszebb nők megjelenését is fel tudja dobni egy jól eltalált, visszafogott, egyéniséghez illő smink, ami kiemeli az előnyös vonásokat. Ez lehet egy ok. Persze ezen kívül még ezer más oka is lehet.
2018. máj. 21. 07:43
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

Vmiért sokan azt hiszik még mindig, hogy az, ha vki többet sminkeli magát, azt jelenti, könnyebben kapható. A fiatal srácoknál meg ez az elsődleges szempont, hogy kit lehet legkönnyebben megfektetni.

Plusz azért az erős smink sok közösségben még mindig lázadásnak számít, főleg ha a házirend megtiltja, a lázadás meg szintén jó pont ilyen korban, mert az menőőőőő.

2018. jún. 13. 12:26
 9/10 instantsoup válasza:
62%

Szerintem ne foglalkozz az olyan fiukkal akik az ilyen lányokra buknak. Egyáltalán nincs fantáziájuk. Itt szerintem inkább a fiukkal van a gond mint a lányokkal, azok had sminkeljek csak magukat es fekudjenek ossze mindenkivel. Egy fiunak az ilyen lanyok csak egyszeri alkalomra jok. Előbb utóbb ugy is rájonnek hogy a divat csitrikkel macerás és drága az élet. Hamar rájönnek, hogy egyedi és természetes lányok a jók, mert izgalmasabbak es kreativabbak.

Valószínűleg neked elobb lesz hosszab es jobb kapcsolatod, mint a cementképűeknek. :3

2019. nov. 5. 20:06
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem jobban tetszenek a természetesen szép lányok
2020. szept. 12. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!