Ti mit gondoltok, egy lánynak jól áll az, hogyha egy kicsit kockás a hasa?
Figyelt kérdés
Persze nem mint mudi bildernek. Szóval nem nagyon kockás! Csak egy kicsit látszodjon valami kocka. Kicsit legyen kockás .nagyon kicsit! Mert az a helyzet , hogy az is tetszik nekem egy lányban. Már bocsi , nem tehetek arról , hogy ilyen az izlésem :D! Persze a lapos has is tetszik még jobban! Mert fiúk nektek milyen az ízlésetek? Nektek is tetszik az ha egy lánynak kocka hasa van egy minimálisan??2018. jún. 6. 20:09
1/7 A kérdező kommentje:
16/F
2018. jún. 6. 20:11
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem jön be, de ízlések és pofonok, másnak meg az nem tetszik, amit én szeretek (lepontozást nem kérek senkitől).
3/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik az ilyesmi.
4/7 anonim válasza:
Nekem tetszik. Tetszenek a kidolgozott testű, sportos, izmos lányok. Amíg a nőies vonások megmaradnak.
5/7 A kérdező kommentje:
#3-mas Igen, épp erre gondoltam én is!
2018. jún. 6. 22:11
6/7 A kérdező kommentje:
Persze én a hasra értettem ezt
2018. jún. 6. 22:12
7/7 anonim válasza:
Nekem nemcsak a kockás has jön be. Formás, izmos hát, váll, lapocka is nagyon tetszik. Meg ha a combja, vádlija is izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!