Fiúk, titeket mennyire zavar ha a partnereteknek kicsit kockás a hasa?
Figyelt kérdés
Vagy az már túl fiús?2017. márc. 11. 10:59
3/13 anonim válasza:
Nekem bejön a sportos testalkat amihez meg jön a feszes has is és ha esztétikusan kockás csak egy kicsit nem férfiasan akkor tökéletes :) 26/F
4/13 anonim válasza:
A lapos izmos has szép, a kockahas es nőn engem mar taszít
5/13 kovpet válasza:
Nagyon bejön, nyalnálak órákig :)
6/13 anonim válasza:
imádom. amíg nem egy testépítő a nő, addig nálam nem létezik olyan, hogy túl sportos vagy túl vékony.
7/13 anonim válasza:
A "kicsit" még elmegy.Amúgy legyen fedett,azt szeretem,de lehet kicsit hurkás is.
8/13 anonim válasza:
Most miért kellett lepontozni nullára?
Nem bírjátok elviselni,hogy más az ízlésem?
9/13 anonim válasza:
utolsó: engem is lepontoztak, pedig én meg dícsértem. Ez a GYK itt mindenkit lepontoznak
10/13 anonim válasza:
Hát ja,érdekes...
Amúgy nem maga a lepontozás zavar,hanem az észérvek hiánya,mert ilyenkor egy lepontozó sem osztja meg az indokot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!