Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon szép ez...

Szerintetek is nagyon szép ez a lány?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon gyönyörű ez a modell. Hogy lehetnék én is ilyen? Egyszerűen En annyira csúnyák Latom magam Es olyan irigy vagyok az ilyen lányokra,akik ilyen tökéletesek

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. júl. 3. 13:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó képen amin linkeltél, pocokfeje van. Nem szép.
2018. júl. 3. 16:46
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
jaj ne, már megint ez az ostoba bamba lidérc... 😒😩
2018. júl. 3. 18:39
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon nem tetszik. Olyan "libapásztorlány" feje van. A nagymamája biztos zsírral főzte a turhungyáscsirkét...
2018. júl. 3. 21:07
 14/25 A kérdező kommentje:
Hat ti is jo irigyek vagytok,kb az almaitokban lesztek ilyen szepek,mint ez a lany...
2018. júl. 3. 21:23
 15/25 anonim válasza:
100%

Szerintem sem a legszebb ez a lány, de félreértés ne essék, nem vagyok irígy :D Én elégedett vagyok magammal.

Nála sokkal sokkal szebb modellek is vannak.

2018. júl. 3. 23:10
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Most meg mindenki irigy, akinek nem tetszik a kis furcsa fejű? Akkor úgy írd ki a kérdést, hogy “légyszives dicsérjétek ezt a lányt, még akkor is, ha picit sem tetszik nektek, jó?”
2018. júl. 4. 00:38
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Majd pont erre a rusnyaságra leszek irigy Xd
2018. júl. 4. 00:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ő sokkal szebb:

[link]

Nézzél rá, meg amit Te linkeltél. Az "enyémnek" sokkal kedvesebb, természetesebb arca van, a "tiednek" pózolós, meg olyan nagyképű vagy nem tudom, nagyon fura, visszataszító.

2018. júl. 4. 08:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"Természetesebb kép"-en konkrétan 5 kiló vakolat van rajta.

Szerintem az elsőleg linkelt képen átlagos - ismerek nála sokkal szebb nőket -, csak csukja be a száját, mert tök igénytelen, hogy mindig nyitva van neki :)

2018. júl. 4. 11:26
 20/25 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy elég sekélyes gondolkodásra vall, hogyha nem nyalunk be neked, akkor máris "irigyek vagyunk".

Mire legyek irigy? Van jól fizető munkám, normális vőlegényem, akivel imádjuk egymást, szép vagyok, ápolt, és nulla sminkkel élem az életemet, mert nem kell vakolat, meg retus, hogy kinézzek valahogy ;)

2018. júl. 4. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!