Szerintetek is nagyon szép ez a lány?
Szerintem nagyon gyönyörű ez a modell. Hogy lehetnék én is ilyen? Egyszerűen En annyira csúnyák Latom magam Es olyan irigy vagyok az ilyen lányokra,akik ilyen tökéletesek
Szerintem sem a legszebb ez a lány, de félreértés ne essék, nem vagyok irígy :D Én elégedett vagyok magammal.
Nála sokkal sokkal szebb modellek is vannak.
Nekem ő sokkal szebb:
Nézzél rá, meg amit Te linkeltél. Az "enyémnek" sokkal kedvesebb, természetesebb arca van, a "tiednek" pózolós, meg olyan nagyképű vagy nem tudom, nagyon fura, visszataszító.
"Természetesebb kép"-en konkrétan 5 kiló vakolat van rajta.
Szerintem az elsőleg linkelt képen átlagos - ismerek nála sokkal szebb nőket -, csak csukja be a száját, mert tök igénytelen, hogy mindig nyitva van neki :)
Amúgy elég sekélyes gondolkodásra vall, hogyha nem nyalunk be neked, akkor máris "irigyek vagyunk".
Mire legyek irigy? Van jól fizető munkám, normális vőlegényem, akivel imádjuk egymást, szép vagyok, ápolt, és nulla sminkkel élem az életemet, mert nem kell vakolat, meg retus, hogy kinézzek valahogy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!