Hogy lehet az, hogy egy nagyon szép lány ismerősöm,
akinek 700-800 ismerőse van, csak 50-80likeokat kap a
képeire?
Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 00:33
1/8 anonim válasza:
gondolom mert nem mutat tul sok mindent a kepeken
2018. jún. 12. 00:46
2/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy minden ismerőse megnéz mindent, amit a kismillió ismerőse kiposztol...
Én ritkán nézném meg mások képeit és akkor sem like-olnám, minek. De talán ezért nem vagyok a Facebookon :) Bár akiét használom megnézni valamit, az se néz meg semmi ilyesmit. Nem azért van fent, hogy a csillió távoli ismerőse napi kis privát dolgaira pazarolja az idejét.
2018. jún. 12. 01:31
3/8 anonim válasza:
Úgy hogy már régóta nem kronológiai sorrendben vannak a képek hanem népszerűség szerint, tehát ha valaki még mellette követ 500 híres embert akik soktízezer likeot kapnak esélyes hogy a szép lány ismerősöd képét már nem fogja látni
2018. jún. 12. 15:06
4/8 A kérdező kommentje:
Igaz, nem mutat túl sok dolgot a képen. De amikor kicsit igen, akkor sem kap sokkal töb likeot. Ez nekem azért fura, mert van sok olyan ismerősöm, aki kevesebb ismerőssel is sokkal több likeot kap. De ők sem mutatnak sokat a képeken.
2018. jún. 12. 15:34
5/8 anonim válasza:
Én kifejezetten utálok facebookon profilkepet cserélni/ megosztani valami mas képet. Mindig "csak én"re allítom a profilképem hogy ne tudjanak kommentelni meg lájkolni. Másnak sosem lajkolom, nem látom értelmét. Erre vered magad hogy mennyi lájk van egy képeden?
2018. jún. 13. 12:14
6/8 anonim válasza:
Kérdés, honnan van az a sok ismerős. Aki pl. minden vadidegent visszajelöl, az több lájkot fog kapni, nyilván, mint aki mondjuk csak azokat, akiket tényleg ismert valaha, de pl. csak onnan, hogy egyetemen 2 hónapig egyszer egy csoportba jártak. A vadidegenek inkább ismerkedésre céllal jelölgetnek be embereket, így azokkal több lájk is jár.
A kisugárzástól is függ. Főleg mert a lájkok nagy része kb. a "dugnálak"-kal egyenértékű. Ha vki visszafogott, nem árasztja magából ezt a "dugnék"-hangulatot, arra kevesebb lájk fog érkezni.
2018. jún. 13. 12:16
7/8 travian válasza:
Azért mert nem mindenkinek ezen pörög az élete. Vannak akik élik azt.
2018. jún. 15. 12:44
8/8 anonim válasza:
Szerintem ezzel nem kéne foglalkoznod,nem nagy dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!