Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk egy lány külsején mi...

Fiúk egy lány külsején mi számít a legjobban nektek? 20F

Figyelt kérdés

2018. máj. 25. 22:50
 1/5 anonim válasza:
63%
A belseje jobban számít, de mindig megnézem azt, aki számomra vonzó. És kb. mindent nézek.
2018. máj. 25. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az összhatás az ápoltság a szexi kisugárzás.
2018. máj. 25. 22:57
 3/5 anonim válasza:
0%

Arc fogak haj

Férfinek fontos:arc fogazat pénz vagyontárgyak és az a bizonyos dolog ami kisugárzik és menekülnek előle a nők...mi az?

2018. máj. 25. 23:58
 4/5 anonim válasza:
64%
Legyen nagyon aranyos (na ez ritka, főleg felnőttebb korban a nőknél) és természetes az arca (akár smink nélkül vagy csak nagyon minimálisan). Legyen minél hosszabb barna haja, amivel semmit nem csinál, max megmossa meg kifésüli, de csak úgy szabadon lógjon. Legyen sovány, vagy normál testalkatú (enyhén molett még nem vészes). Öltözködjön egyszerűbben, de cukin. Fenék és mellméret nekem szinte egyáltalán nem számít (na jó, melle azért legyen legalább egy pici, vagyis ne úgy nézzen ki mint egy férfi). Ha külsőségeket nézünk, nálam a hang is sokat tud számítani. Legyen az is aranyos, vagy olyan, amit egyszerűen kellemes hallgatni, még ha túl sokat is beszél, akkor sem gáz. Ja és legyen szép ápolt bőre, lehetőleg ne valami nagyon szőrös. Amit jobban megnézek az a kezek és a lábak. Ezen belül is a kézfej és lábfej legyen minél nőiesebb, ápoltabb, szebb. Én ilyen vagyok, ezeket tartom vonzónak egy nőn.
2018. máj. 26. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam a nő teljes egészében kell, hogy bejöjjön. De nem szabok szigorú feltételeket. Nincs ideálom.
2018. máj. 26. 07:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!