A tehetősebb lányok valóban csinosabbak?
Okosan kell beosztani a forrásaidat, annyi az egész.
Én sem vagyok túl tehetős, de abból kihozom a maximumot, pl. otthon csomó bőrápolót el lehet készíteni, sőt, elég pár havonta venned egy üvegcse mandulaolajat. Hetente 1-2 alkalommal bekeversz egy kis mézet kristálycukorral, átdörgölöd az arcodat langyos töröközővel, kinyomkodod a pattanásokat, mitesszereket. Ha okosan táplálkozol és kis szerencséd van a bőröddel, ez elég. Sminkek terén is vannak olyan drogériás kincsek, amik bőven vernek minőségben luxus kategóriásokat. (Mikor még otthon laktam szüleimmel, meg tudtam engedni néha ilyesmit, de pl. a Maybelline fit me alapozó mérföldekkel jobb Diorskin forever-nél)
Kevés ruhával még stílusosabb is lehetsz mint azok, akik minden egy szezonig trendi cuccot összehalmoznak.
Szóval nézz sok videót, informálódj, kísérletezz:)
Közben legyél realista, tudd, hogy mibe kell invesztálni, pl. szerintem a haj pont olyan, ahol kompromisszumot kell kötni. Egyszerű frizurát otthon is tudsz kezelni, havonta vágni belőle, festeni pedig max. ha őszülsz. Parfümön, cipőn és télikabáton nem szabad egyedül spórolni és taktikázni, véleményem szerint.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!