Mármint, valóban akkora a különbség aközött, hogy valaki a Mango-ból, Zara-ból, és hasonló boltokból öltözik, sok ruhája van, fodrász vágja a haját, manikűröshöz jár, akár csak lakkoztatni is, drágább bőrápolókat és sminktermékeket használ, és luxusparfümöket (Chanel, Dior) vagy mondjuk a New Yorker-ben vásárol, kevés ruhája van, az is alapdarab, saját maga vágja a haját, és drogériás kozmetikumokat, sminkeket és olcsóbb parfümöket használ?
A New Yorker a legprolibb bolt amit plazaban talalsz a “markasabb” boltok kozul. Nyilvan igenyesebb a Mango es a Zara, de aze’ nem kell ezekhez a boltokhoz sem olyan huu de tehetosnek lenni, ezek kozepkategorias boltok, minosegben es arban is, lol. Egyszeruen igenyesebb a design, amit kovetnek.
2017. okt. 7. 21:46
2/11 anonim válasza:
van különbség, ez elég világos...
2017. okt. 7. 21:46
3/11 anonim válasza:
Hát nem is egy via del condotti...
2017. okt. 7. 21:49
4/11 anonim válasza:
Amiket irtal, azokhoz egyaltalan nem kell tehetosnek lenni.
2017. okt. 7. 22:01
5/11 anonim válasza:
Igen.
Csóró csaj vagyok, de aránylag szép, csinos (olyan 10/8) viszont keveset tudok költeni magamra. Van egy barátnőm, aki nem sportol, igaz nem csúnya,de nem is mondanám természetes szépségnek (10/6). Míg én havonta 2-3 ezernél többet sose költök magamra,neki a legolcsóbb nadrágja is 25 000 Ft, 2 hetente jár fodrászhoz,kozmetikushoz,körmöshöz, minden sminkből a legjobbat veszi..hiába vagyok szebb nála, ő sokkal jobban néz ki, mint én. Csinosabbnak, ápoltabbnak tűnik és kiemelkedik az átlag lányok közül(nagyon).
Egy olyan nő, aki tud magára havonta több tízezret költeni mindig jobban fog kinézni, mint egy magam fajta.
2017. okt. 7. 22:22
6/11 A kérdező kommentje:
Mi baj a New Yorkerrel?
Mondjuk én inkább csak alapdarabokat hordok, de eddig mindennel elégedett voltam, amit ott vettem.
De már másoktól is hallottam, hogy "az csak a csórók boltja...."
2017. okt. 7. 22:28
7/11 anonim válasza:
Istenem, most ez is visszatérő kérdés lesz?
2017. okt. 7. 22:28
8/11 anonim válasza:
6# Iszonyu silany minoseg, persze ha egy full egyszeru basic fekete polot veszel, azzal sok gond nem lehet, de anno meg vettem 1-2 darabot naluk, ha megtetszett valami es minden tonkrement 1-2 mosas alatt. Egyebkent ugyanez igaz a Zarara is jo ideje, hogy romlik a minoseg. Nekem ujabban a kozepkategorias Inditexek kozul a Stradivarious az egyetlen, ami jelenleg megbizhatonak tunik, onnan meg egy ruham se ment tonkre vagy romlott a minosege rovid ido alatt.
2017. okt. 7. 22:33
9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem valahogy évekig bírják a ruháim, mondjuk sok mindent kézzel mosok.
2017. okt. 7. 22:34
10/11 Sunshinedoll válasza:
Inkább csak dekoratívabbak.
Láttam én már olyan lányt, aki zarás meg mittudomén milyen cuccokban, felrakott szempillával, megcsinált körmökkel is közönségesen nézett ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!