Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban ezen múlna, hpgy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ezen múlna, hpgy mit gondolunk magunkról?

Figyelt kérdés

Nos, olyan érdekes dolog történt,hpgy meg akarom osztani.

Kb 2 éve nagyon belezúgtam a legjobb barátomba. Eleve úgy indult a dolog, hogy neten ismertük meg egymást, akkor még többet alartunk,aztán a találkozás utám csak barátság maradt a dologból.

Nem értettem,mert ugyanúgy leresett,ragaszkodott hozzám,szóval nem lerázás volt,hanem egyszerűen nem akart többet.

Én nagyon belezúgtam,meg is beszéltük ezt,de akkor is csak barátság szinten akarta művelni a dolgokat.

Nagyon kis önbizalomhiányos voltam anno,úgy gondoltam csúnya vagyok, az egyetemen ém vagyok a legbénább, hiába voltam majdnem mindenből 5-ös. Szóval egy lúzernek tartottam magam.

Aztán siker sikert ért. Lediplomáztam és egy nagyon jó állásom lett. Közben a sráccal folyamatosan tartottuk a kapcsolatoz, teázgattunk, állandóan bíztatott. Nem értettem,miért nem pattint le egyszerűen,ha már friendzone-olva vagyok.

Aztán 2 év után csoda történt.

2 hete egyszer sak azt mondta büszke rám és nagyon szeret és szeretné,ha mi együtt folytatnánk.

Gondolhatjátok mennyire boldog voltam,mert azóta se sikerült továbblépni.

Azt mondta(ez a lenyeg), hogy anno nem azért nem akart semmit,lert nem szerette volna,hanem azért,mert egyszerűen sugárzott belőlem,hpgy nem vagyok kibékülve önmagammal. Hogy hülyének és csúnyának gondoltam magam és ez látszptt rajtam.

És mondott egy jót ,ami a lényege ennek az egésznek: azt mondta, a szépség azon múlik,mennyire vagy kibékülve magaddal és hogy ennek semmi köze a külsőhöz.

Hogy egy kevésbé dekoratív ember lehet sokkal szebb,mint egy nagyon jó idomokkal megáldott,csak ki kell bélülni önmagával.

Szóval ennyi:)

24N

2017. szept. 20. 06:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos(vagy nem sajnos) nagyon is sok igazság van abban, amit mondott a barátod.
2017. szept. 20. 06:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

100%-ban igaz, amit a srác mondott.

Ezért lenne jó, ha mindenki foglalkozna önismerettel, önszeretettel, bízna saját magában.

A külső kisugárzás nagyon sokat nyom a latban, hisz, amit belülről érzel, az látszódik rajtad kívülről.

Olvasd el Louise L. Hay könyveit. :)

Sok boldogságot Nektek! :)

2017. szept. 20. 07:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen!!! Egy nő szépsége (vonzósàga) a stìlusából és kisugárzàsàból àll! Ez a szépség belűlről jön dologban van valami. Önbizalomhiányos ember negatìv jeleket kűld!
2017. szept. 20. 07:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van, ilyet már több nőnek/lánynak én is mondtam. Igaz, ők eleve barátok, ismerősök voltak és munkatársnők voltak, nem friss ismerkedés.

De ezt csak az veszi észre, aki szereti a másikat, nem szerelemből, hanem mint embert, barátságból. A fiúk nem is szeretnek odamenni, ismerkedni olyan lányhoz, akiből sugárzik hogy valami nme oké...mert látszik.

Viszont a túlzott önbizalom is látszik, az pedig rémisztő lehet egy férfinek.

28F

2017. szept. 20. 07:18
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Ezt a dolgot igencsk kisarkítottad. A nyers igazság egyeseknek biztos nem fog tetszeni(azoknak, akiket érint), mert jó lenne azt hinni, hogy csak ennyin múlik az egész, de nagyon erős túlzás, hogy a "szépség azon múlik, mennyire vagy kibékülve magaddal és ennek semmi köze a külsőhöz". Persze, a 200 kg-s, rothadó fogú Jucika ki lehet békülve magával, de szerinted ettől szép és kívánatos is lesz? Nem, csak egy dagadék, aki még el is van szállva magától.

Ez a dolog úgy értelmezendő, hogy a külső is számít(nyilván, kinek nem?), DE a kisugárzás adja meg hozzá azt a pluszt, hogy valaki "jó csaj/jó pasi" lesz, vagy egy lúzer. Lehet pl egy lány akármilyen csinos, vékony, széparcú, ha igénytelen, összegörnyedve jár, süt belőle az önbizalomhiány, akkor egyáltalán nem lesz kívánatos. Ellenben, ha csinosan öltözik, ápolt és látszik rajta, hogy van önbizalma, akkor máris másképp néznek rá az emberek, máshova sorolják. Ugyanígy egy teltkarcsú lányra is másképp tekintesz, ha igénytelen és másképp, ha az alakjához előnyösen, csinosan öltözik, sokat mosolyog, ápolt stb.

2017. szept. 20. 07:43
 6/13 anonim ***** válasza:
a fiatalkor ilyen: az ember keresgéli hogy mi hol merre, aztán vagy meglesz vagy nem. Neked meglett örülj neki. Kicsit gyanús, hogy itt teszel fel kérdéseket, de majd kinövöd:) ez csak poén volt..
2017. szept. 20. 07:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy önbizalomhiányos ember nem fog kelleni senkinek. Nem is értem, minek írod ki.
2017. szept. 20. 07:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Már akkor tudta, hogy többet akar, csak még kergette kicsit a lányokat, mielőtt veled gabalyodik.
2017. szept. 20. 09:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Nyilván nem a rothadó fogú 200kg-os Jucikákra gondoltam....

Hanem pl az átlagos lányokra,akiknek baromi kevés önbizalma van.

Azért írtam ki,hátha pár ember észhez tér és slgondolkodik az egészen...

2017. szept. 20. 10:14
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
Az a baj, hogy akik átlagos lánynak hiszik magukat, általában közelebb vannak a 200 kg-s Jucikához, mint az átlagoshoz :D Hiába ez a "népszerűsítő" hadjárat, sosem lesz vonzóbb egy sportos, fitt, feszes lánynál egy full narancsbőrös, gyorskajákon élő lustaság. Önbizalom ide vagy oda...sőt, inkább csak röhejes, ha valaki nem néz ki jól, de tökre elhiszi magáról, hogy igen és cserébe nagy az egója. Gondolom akkor a fenti storyt is csak kitaláltad, a "csak a belső számít" kampány nevében. Mondjuk siránkozás helyett lehetne normálisan táplálkozni és sportolni, akkor nemis lenne ilyen problémád...
2017. szept. 20. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!