Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig azt hittem, hogy könnyű eldönteni saját magunkról, de tévedtem! : Meleg vagyok, vagy biszex, vagy egyik sem? Többi lent:
Figyelt kérdés
Képeken, videókban szoktam látni helyes srácokat, akik tetszenek, és ez mindig is így volt. Viszont ha szép csajokat látok, akkor ők is ,,megtetszenek''. Annyi különbséggel, hogy egy fiúról képek villannak be nekem (esetleg egy csókról velem), de lánnyal még nem láttam ilyesmi képeket a fejemben. Leszbikus vagyok?2015. márc. 2. 12:07
1/9 anonim válasza:
Csak azért, mert látsz a saját nemedből valón valami szépet, megtetszik, még nem jelenti azt, hogy vonzódsz is a saját nemedhez. Aki szép, az szép, ez nemtől független.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem is azt gondoltam, hogy ha egy lány szép, akkor máris tetszik, de van aki nagyon. Nem zavarna, ha leszbi lennék. Semmi baj nincs azzal, ha valaki meleg, csak jó lenne tudni, hogy én az vagyok-e.
2015. márc. 2. 12:18
3/9 anonim válasza:
csináld meg a kinsey tesztet, 0-tól 6-ig terjedő skálán látni fogod magadat. a 0 a teljesen hetero, 6 az abszolút homo. elvileg az emberek nagy része a kettő között van.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!! :)
2015. márc. 2. 12:30
5/9 A kérdező kommentje:
Tudod küldeni? Nem találom.
2015. márc. 2. 12:33
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Attól még, hogy valakit külsőre szépnek találsz még nem jelenti azt, hogy szexuálisan is vonzódsz hozzá. Hogy ha álmodozol olyanokról, hogy lányokkal (is) csókolózol, meg egyéb szexuális dolgokat csinálsz velük, akkor igen, vagy bi vagy vagy meleg. Ha csak ránézel és azt gondolod jaj de szép lány, attól még nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!