Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban csak szexkapcsolatot akarna?
Van egy srac,akit nemreg ismertem meg. Elkezdtunk beseletni, minden jo volt,elegge utalgatott a szexre,pontosabban arra hogy vonzodik hozzam.Hosszas beszelgetesek utan azt mondta, tetszik neki a szemelyisegem,es hogy nagyon kedvel.Mikor talalkoztunk, nagyon olelgetett,hosszasan csokolt es sokaig nezett a szemembe.Masnap megirta, hogy ne haragudjak ra, de o nem szeretne kapcsolatot.Az oka pedig az, hogy 4 honapja lepett ki egy kozel 3 eves kapcsolatbol, nagyon megviseli es nincs kedve egy masik emberrel torodni.Ezt teljesen tiszteletben tartottam, mert regebben en is hasonlon mentem keresztul.Nekem az a bajom, hogy ez az irasa nem kompatibilis a viselkedesevel...
Sajnos minden nap latjuk egymast,nem tudjuk elkerulni a masikat, es mikor kozel van, le nem veszi rolam a szemet,mindig megprobalja felhivni magara a figyelmet. 1-2 ismerosom szerint megbanta a dolgot.
Ti mit gondoltok a sztorimrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!