Tönkre megy a körmöm. Mit tehetnék? 13 éves lány
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igaz még csak 13 éves vagyok de nagyon szeretem festeni a körmöm. Egy ideje azt veszem észre hogy folyamatosan betörik letörik beszakad stb. Rendszeresen ápolt vágott körmökről van szó. Illetve mintha az utóbbi időben picit sárgábbak is lennének. Mit tehetnék ez ellen? Van rá valami megoldás? A válaszokat előre is köszönöm! További szép napot mindenkinek! 😊2017. szept. 27. 21:34
11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! Szerintem most hagyom egy pár hétig a lakkozást..... Ha utána sem javul akkor elmegyek orvoshoz! Köszönöm szépen még egyszer! Mindenkinek további szép napot! ❤️
2017. szept. 28. 17:43
12/13 anonim 

válasza:

A válaszaid alapján itt csak neked van gomba az agyad helyén, de semmi gond. Szerencsére a hozzád hasonlók is megtalálják a vendégkörüket, nekem maradnak a normálisak.
13/13 anonim 

válasza:

Egyébként ha ekkora gombász vagy, áruld már el, hogy mégis melyikre tippelnél a leírtak alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!