Mit tehetnék, hogy végre elfogadjam magam és boldog legyek? Hosszú szöveg lent, olvasd végig kérlek, köszönöm.
Én se érzem jól magam a bőrömbe..:/
Nagyon magas,vékony lány vagyok méghozzá szőke a legrosszabb a szemüveg megkeseríti az életem mind1..
Nagyon szerencsétlen vagyok én is.. Mondják amúgy hogy szép vagyok meg milyen jó hogy magas vagyok de én utálom akkor is...
A lényeg hogy add mindig önmagad én is magamat adom és sokan mondták hogy azért szeretnek hogy őszinte vagyok :)
Bulizni nem igazán járok el,de most már menni fogom mert muszáj ismerkedni meg minden:)
Néha elgondolkodom hogy nálam csúnyábbak is vannak és majd hogy szedek fel pár kilót :)
Én is nagyon lapos vagyok de sok helyen olvastam hogy szeretik a fiúk a kis ciciket nyugi,bár ez engem nem nyugtat...:/
Szerintem próbáljuk meg magunkat elfogadni ez van ezt dobta a gép :/ :))
16/L
szia utolsó :)
igen, nekem is mindig azt mondják mások, hogy "nem hogy örülnél, hogy magas vagy, mások örülnének ilyen magasságnak meg hogy simán mehetnék modellnek, stb." engem ezek egyáltalán nem nyugtatnak, hogy mások ennek örülnének. én nekem nem tetszik, nem akarok modell se lenni, semmi... magassarkút sem hordok mert így is utálom a magasságom az meg csak kiemeli. megkérdezhetem te hány cm vagy?:) én elfogadnám az alakom,hogyha lenne mellem. nem arra a nagyra gondolok, hanem hogy azért legyen, lássák hogy azért van cicim. már most is nőtt azért mert meg van már az a gömbölyű része vagy hogy fogalmazzak:), de ruhában takarva olyan mintha nem lenne ott semmi:) kis szúnyogcsípés:) talán nem is érdekelne a mellem,hogyha a mai fiúk nem lennének ilyenek... a mai fiúnak ez a fontos,ha egy lánynak nincs nagyon melle az már nem is lehet szép a 75%-ánál mert azért van kivétel...:/ csak sajnos ez olyan dolog ami adottság. na mindegy.
egyébként én is szemüveges vagyok,és én szeretem :) de én már 1.-s korom óta és mindenki megszokott már így :) én szemüveg nélkül nem szeretek lenni :) egyébként te is írhatnál privit ha gondolod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!