Mit tegyek, hogy elfogadjam a nagy orromat?
ahh annyira megertem..
annyira, h eloszor azt hittem, h en irtam a kerdest !:)
csak elfelejtettem/tudatalatt irtam volna..?
sajnalom
elsonek igaza van!!
de hmm nekem meeg az sem segitett...annyira (valszeg szemely fuggo..es orr..:)
baar hozzatennem, h nekem aztan tenyleg uuultra gaz az orrom... nagyon..!!!!!!!!
igy lathatatlanban siman lemerem irni, h gaazabb mint a Tied.. ezer szazalek...!!!
tenyleg..
buuurgonyaaaa helloooo
uez volt/van nekem is..
ismeretlenek beszoltak az orrom miatt.. ismerosok nem.. (bar Anyam is viccelodot..) onbizalmam a nullan.. annyira, h meg buszra is alig mertem felszallni,,, stb (mondvan tutti a burgonyam nezik..)
stb
es igen
igen "gyurtam" a maradekra...
dicsertek mindig az alakomat..(nanaa.. gyurtam ra vazze,,diot lehet torni a fenekemen..:))
kez model nek is hivtak..(semmit teves a legjobb kezapolo..:)) sot fullnek is:) ??
a szemem is dicsertek mindig
soot labszepseg versenyt is nyertem.. (ahol nem latszik a fej:))
ezeket nem dicsekvesnek szantam.. soot..!!!!szoval reszletekben elmentem..nehul...
de az orrom...
szovala tipikus akit hatulrol leszolitanak de ha megfordul..:)
szoval zavart,, zavar meg most is,,
igen
mindig volt baratom,, nem azert irom..!!
csak, h burgonyaval is.....(jah amugy jeany vagyok ultra burgonyaval)
es egy idoben meeg probaltam is buszke lenni az orromra mondvan, h ugyanolyan mint Nagyapame,,aki fantasztikus ember,,
de
de
hiaba az alak.. az orokseg...
a mainapig faj..
marmint , h ronda az orrom..(vagy csak a regi beszolasok..)
es neha sajnalom, h anno nem mutettem meg barmiaron is..
(amugy plasztik mutet ellenes vagyok!!!! de az onbizalmam annyira tonkre vagta, h lehet jobb lett volna...nem tudom..szoval a mindennapi eletbe..szoval , h ne azon ragodjak non stop hogy...)
amugy ha csak hosszu akkor szerintem szuper..
barcsak cserelhetnek Veled:)
kitartast!!
szoval hacsak olyan barbra streisand vagy SJP.. akkor simann!!
es lehet nem vigasztal de az en orrom gazabb:)
es tenyleg ha "gyursz" a tobbi reszre (lasd elso valaszolo) az sokat szamit!! biztos rengeteg jo es szepseg van benned!!!
tenyleg!! meg nekem is:)
kitartast!!
Tényleg...én is írhattam volna...szó szerint!:O:D:((
DE 21 éves vagyok,és úgy érzem még 3-4 év és talán el tudom fogadni!:D csak kitartás kell addig,mert ma még ha tükörbe nézek,mindig látom:S Gondolkodtam a plasztikai műtéten,de félek tőle,az eredménytől,mert sok "csúnya" plasztikázott orrot láttam,akkor már inkább természetesen legyen csúnya.:D
Amúgy nekem meg olyan tökorrom (meg a testemhez képest nagy fejem) van,mint apukámnak...ezenkívül a rossz tulajdonságait örököltem,de jó...:DDD
Ne keseredj el,látod az előttem íróknak és nekem is hasonló a problémánk,de nem szabad,h emiatt ne legyen teljes az életed! És ha most nincs,ne aggódj amiatt,h az orrod miatt nem lesz barátod,ez butaság,nekem is van! és állítása szerint ő nem is tartja nagynak...ő a sajátjával elégedetlen kicsit,az enyém fel se tűnik neki(nekem meg az övé-a férfiaknak azért sokkal másabb:D)
Lehet,hogy csúnyán hangzik,de én azóta kezdtem el belenyugodni-mást nem tehetek!-,hogy láttam egy lányt,akinek az enyémnél is csúnyább az orra,szegény:( és elkezdtem nyitott szemmel járni(igaz, sokszor még most is leszegett fejjel megyek az utcán) és néztem az emberek orrát,és arra jutottam,h nem nekem a legrosszabb egyrészt,másrészt sok embernek legalább uolyan rossz lehet,mint nekem...és ez kicsit megnyugtatott,de tudom,h ez nem szép dolog:/:D
Ellenben dicsérik a szép hosszú hajam,és a szemem...azért azt mégiscsak kevesebben merik mondani,h az orrom meg ronda:DD
Ne keseredj el,fel a fejjel!!! Örüljünk,h ez a legnagyobb(hát tényleg nem kicsiXD) problémánk,és nem vagyunk betegek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!