Én 178 cm vagyok. Mit tegyek hogy elfogadjam magam? Nem merek kimenni az utcára a magasságom miatt.
Tehetsz róla? Nem.
Tehetsz ellene? Nem.
Mások (érett emberek) megszólnak bárkit ezért? Nem.
Ezt te csak magadnak mantrázod be, semmi okod ilyet érezni, senki előtt nem kell ezt szégyellni (miért kéne?).
De most komolyan, tiszta fejjel gondolj már bele, a magasságod miatt miért ne mehetnél utcára?
Egy nő ráadásul 176cm alatt nem is lehet modell. Az összes világhírű nő a kifutókon itt kezdődik, sokan 180cm felett vannak. És ők nemhogy utcára kimennek, de címlapokon szerepelnek.
vannak nálad magasabbak is. én mondjuk 181cm vagyok. nekem kbre úgy sikerült elfogadnom hogy láttam nálam magasabbakat is, és láttam rajtuk hogy teljesen elfogadták magukat szépen öltözködtek stb... meg aztán, ez lehet hülyén fog hangzani, de én sokáig nézegettem a lábamat, és láttam milyen szép hosszú vékony... és egy csomó embertől hallottam hogy a hosszú lábak szépek :)
remélem tudtam kbre segíteni.
Én meg 155cm vagyok, mindenki magasabb nálam, alig találok magamra normális cuccot. Pl. szeretnék maxiruhákat hordani, de nekem nem lehet.
Ez van, ezt dobta a gép. Ettől még teljes ember vagyok, nem a magasságom határoz meg engem, van személyiségem.
Egyébként ha beszóltak is, akkor éretlen tinédzserként. Ha benő a feje lágya az embernek, meg sem fordul a fejében olyanért cikizni valamit, ami egyrészt abszolút nem cikizendő (mi ciki van abban, hogy hány cm magas valaki? hol ciki ez? áh...), másrészt az illető nem tehet róla.
Tedd túl magad ezen, csak te látod tragikusnak. Nem éri meg emiatt elcsinálni sok-sok évet ahelyett, hogy felfedeznéd a világ lehetőségeit.
58kg?
Oké, akkor neked teljesen testképzavarod van, sok baj van itt önbizalom terén is - ezek annyira elhatalmasodtak, hogy már utcára sem mész...
Keress fel pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!